2777
2789
عنوان

ببینید چه موجود گوگولی خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 95 پست
ما فرق داریم حالیمونه کثیف نکنیم این یهو یجارو خونی میکنه😖

سگا هم انگار میشن اسمش یادم نمیاد چی میگن بهش سالی یه بار هست انگار 

نوار بهداشتی دارن 🫠🥹🥹

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوجه که حیوون نیست بالاخره بزرگ میشه مرغ میشه اون موقع ردش میکنی؟

ن بابا یدونه داشتم مرغم شد نمیدونم چرا یدفعه مردش دقیق ی هفته گریه میکردم فیلم بازی کردنش بادخرمو نگاه میکردم میسوختم 😔دراین حد خیییییلی جیگر بود

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
اها اون آب نیستمن خودم چند سال خرگوش داشتمهی زاد و ولد میکردن ماهی یه بار خیرات بچه خرگوش میدادیم به ...

شوهر ندارها می‌خواستیم بگیریم ولی میگن زیاد بچه میاره و جدا کنی اذیت میشن 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
سگا هم انگار میشن اسمش یادم نمیاد چی میگن بهش سالی یه بار هست انگار نوار بهداشتی دارن 🫠🥹🥹

دروغ😂😵‍💫

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

اسی یاقل آروم گوشش رو گاز بگیر🥹

با من کاری نداشته باشید من محبتم با گاز و جویدن هست🫠🥹🥹

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ما فرق داریم حالیمونه کثیف نکنیم این یهو یجارو خونی میکنه😖

نه نمیشه بابا

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
اسی یاقل آروم گوشش رو گاز بگیر🥹با من کاری نداشته باشید من محبتم با گاز و جویدن هست🫠🥹🥹

😂😂😂😂😂موهاش می‌ره دهنم یه بار دماغمون و چسبوندیم بهم

😂😂😂😂😂موهاش می‌ره دهنم یه بار دماغمون و چسبوندیم بهم

اشکال نداره گازش بگیر بعد دهنت رو بشور 

من مطمئنم بشم گاز گازی شده🥹

اینم فندق خونه ما😍

ایشواش چقدر تپل مپله هزار ماشالله😍🥹

گازش کردی کلش رو ؟🥹🥹

شوهر ندارها می‌خواستیم بگیریم ولی میگن زیاد بچه میاره و جدا کنی اذیت میشن

ارهههه هر ماه حدود ۵ تا بچه ریزه میاورد 

از وقتی بچه دار شد خرگوشم همه جا رو کثیف میکرد و خونریزی داشت برای همین فکرشو نکن برای ما توی حیاط بودن

ارهههه هر ماه حدود ۵ تا بچه ریزه میاورد از وقتی بچه دار شد خرگوشم همه جا رو کثیف میکرد و خونریزی داش ...

یعنی حاملگیشون یه ماهه هست؟ 

نوزاد خرگوش چطوره مو اینا داره؟

اشکال نداره گازش بگیر بعد دهنت رو بشور من مطمئنم بشم گاز گازی شده🥹

باشه از طرف تو