2777
2789
گیر آدمای نفهم نیفتادی خداروشکر

باز خوبه شریک هستین من هرچه میخریم باید نصف بدیم به اونا بعضی وقتا شوهرم اول میبره اونجا که نصف کنن اونا بیشتر برای خودشون کمتر برای ما تا چیزی بگیم میگن شما دونفرید

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خوبه شریک هستین من هرچه میخریم باید نصف بدیم به اونا بعضی وقتا شوهرم اول میبره اونجا که نصف کنن ...

مردا چراانقد نفهمن؟ یا فقط شوهرای مااینجورین؟

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬
مادرشوهر مگ زنیکه شکم پرست نمیشد 😁

نه چون زور میگفت بهش میگم مرتیکه 😁

ببین قهر میکرد میگفت تنها خوردید 

یعنی خدا نکنه پیتزا میخوردم مادرشوهرم میگفت سهم من کو کباب میخوردم پدرشوهرم میگفت سهم من کو 

عین بچه ها بودن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
نه چون زور میگفت بهش میگم مرتیکه 😁ببین قهر میکرد میگفت تنها خوردید یعنی خدا نکنه پیتزا میخوردم مادر ...

عجب! چقد زشت..عزت نفس ندارن تو این سن انقد فکر شکمن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اره ب خدا ده تومن جمع کرده بودم طلا بخرم ازمون گرفتن

شوهرم یه پولی پس‌انداز داشت. 

برادرشوهرم یه ماشین داغون که راه هم نمیرفت به شوهرم  فروخت.  سر شوهرم کلاه گذاشت... 

فقط یادمه ماشینه یه مدت خیلی طولانی تو کوچه پارک بود. خراب بود. کار نمی‌کرد. 

برادرشوهرم مکانیک بود. میدونست چطور سر شوهرم کلاه بزاره. واقعا خجالت آوره.. 

بدون، خوب خرج کن، خوب لباس بخر، خوب بپوش ،خوب و زیاد خرج کن تا پشیمان نشی در آینده، غر نزن بزار همه ...

خیلی جالبه خواهرشوهرم دیشب ب من میگه تو همه خرج و برجتو طلاتو جمع کنن اندازه نصف خرج ماهم نمیشه میخاستم بگم گو نخور از جیب ما والا دارید ب همه جا میرسید دیگه

عجب! چقد زشت..عزت نفس ندارن تو این سن انقد فکر شکمن

یعنی یه سالی که پیششون بودم بخدا اگه میخواستم فکر‌کنم مادر شوهر پدرشوهرن بهم سخت‌میگذشت ها همش میگفتم فکر میکنم پدرمادر خودمن ناراحت نشم بخدا عین بچه ها قهر میکرد میرفتم میگفتم ناز نکن خوشگل خانم باز چته قهر کردی می‌خندید میگفت واسه فلان

یعنی یه سالی که پیششون بودم بخدا اگه میخواستم فکر‌کنم مادر شوهر پدرشوهرن بهم سخت‌میگذشت ها همش میگفت ...

خب زیادی لی لی ب لالاشون گذاشتی دیگ..چ خبره مگ بچه دو ساله ان

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب زیادی لی لی ب لالاشون گذاشتی دیگ..چ خبره مگ بچه دو ساله ان

اسکل بودم 😁شوهرم خیلی حرصش میگرفت از خریدم هی هنوزم میگم مادرن پدرن احترامشون بذارم شوهرم بدش میاد