2777
2789
۸۰۰متر زیربنا🙁مگه کاخ گلستانه😬کسی خونه خیلی بزرگم دوس داشته باشه معمولا دوبلکس یا چن طبقه میسازه ن ...

چشم میگم ازاین به بعد خواستن بسازن از شما اجازه بگیرن

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اصلا میدونستی خونه ها متراژ پایین راحتتر به فروش می‌رسند و قیمت هر متر اون خونه نسبت به متراژ بالاها ...

عزیزم من معمارم و‌کارم نقشه کشیدن هست بله میدونم 

چون خونه متراژ پایین رو‌متری نمیخرن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣 الان فشاری میشه خوب کردی

😁برای یاسی امضا گذاشته اتفاقا

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

ولی چقدر ذهن بعضیا فقیرهحتی تو فکر کردن هم‌محدو‌یت قائلن

والا من چندتا خونه ۷۰۰-۸۰۰متری رفتم به نظرم خیلی بزرگ بود اینجا گفتم دارن میخورنم

انگار من ساختم

میفهمیدم اینقد بی جنبه ان اصلا نمیگفتم😂

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

عزیزم من معمارم و‌کارم نقشه کشیدن هست بله میدونم چون خونه متراژ پایین رو‌متری نمیخرن

پس چجوري ميخرن🥴🥴

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
انشاالله توش همیشه شادی و‌خنده باشه مهم دل خوش و تن سالم هست

انشالله  همچنین  عزیزم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چشم میگم ازاین به بعد خواستن بسازن از شما اجازه بگیرن

😂😂😂

حرف منطقی بزنین خب

بله هست مثلا کاخ های تو لواسون یا نیاوران 

مثلا خونه گلزار تو اینه بغل بله اگه اونجور نقشه کشی شده باشه

عزیزم من معمارم و‌کارم نقشه کشیدن هست بله میدونم چون خونه متراژ پایین رو‌متری نمیخرن

عزیزم خانم معمار به اینا بگو خونه ۷۰۰-۸۰۰متری خیلی بزرگه و وجود دارهههه😂من ندارم ولی بخدا دیدم

بلکم دست از سرمن بردارن

پس چجوري ميخرن🥴🥴

چون خونه ‌های متراژ پایین خریدش راحتتر هست و بیشتر جامعه دنبالش هستن قیمتش اصطلاحا چکی میگیم تو زبان ما نمیدونم شما چی میگید 

یه مقداری گروونتر از متری هم‌میشه نه خیلی ولی یه کم‌تفاوت داره 

خونه‌های متراژ بالا نمیشه اینکارو‌کرد

البته همه جا نیست ولی پیش میاد

عزیزم خانم معمار به اینا بگو خونه ۷۰۰-۸۰۰متری خیلی بزرگه و وجود دارهههه😂من ندارم ولی بخدا دیدمبلکم ...

مگه میشه نباشه

پیچ چند تا معمار معروف ایرانی تو اینستا ببینن فراووووون هست

نمونه اش پیج برادران تاج‌آرک

اره میشع گفت متوسطه به هر حال میدونم که خیلی معمولیه ولی با خون دل خریدیم

مبارکتون باشه عزیزم خیلی هم عالی ایشالا بهترین خاطره ها رو توش بسازین 

والا بقول دوستمون تو تهران جز خونه های بزرگ حساب میشه

و معمولا این معیارهارو با اکثریت میسنجن نه اقلیت  

😂😂😂حرف منطقی بزنین خببله هست مثلا کاخ های تو لواسون یا نیاوران مثلا خونه گلزار تو اینه بغل بله اگ ...

الان این مشکل منه که چندتا خونه بااین متراژ دیدم؟😐

چراحرف زور میزنین خوب بعضیا دارن ومیسازن ،من ادم میشناسم درامد ماهیانش میلیاردیه،خب قطعا همچین خونه ایم داره

یه جور میگین انگار فقططط گلزار داره

شهر به شهر خیلی فرق داره

تهران صد در صد فقط از مت بهترون توانایی خرید متراژ بالا دارن و مردم‌معمولی نمیتونن‌سمتش برن پس خونه های ۱۳۰، ۱۴۰ بزرگ محسوب میشه

ولی ما شمال هستیم‌روستا هم نیستیم‌تو‌شهر زندگی میکنیم خونه‌های حیاط دار و ویلایی اخل شهر حداقل دویست متر هست و زیر دویست متر تقریا به چشمشون کوچیک میاد البته بازم‌به‌سطح خانواده‌ها بستگی داره