2777
2789
مگه میشه نباشهپیچ چند تا معمار معروف ایرانی تو اینستا ببینن فراووووون هستنمونه اش پیج برادران تاج‌آر ...

بابا من خودم دلم میخواد دست همینایی که ندوسته دارن حرف از کاخ میزنن بگیرم ببرمشون همین خونه هایی که مدنظرمه رو نشونشون بدم

والا یه جور میگن انگار همه مردم یه جورن

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان این مشکل منه که چندتا خونه بااین متراژ دیدم؟😐چراحرف زور میزنین خوب بعضیا دارن ومیسازن ،من ادم ...

عزیییزم درست میگی نمیگم نیست خدا ب همه از هرچی بهتریناشو بده ایشالا 

خونه هم برا گلزار نبس😅تو اون فیلم منظورم بود

معمولا برا این سوالا ک مطرح میشه استثناهارو حساب نمیکنن مثل خونه اقازاده ها ک تعداد محدود و خاصی از این کاخ ها و پنت هوس ها دارن

برای عموم مردم خونه ۱۸۰متری جز خونه های بزرگ حساب میشه

واسه همین اسم اون پیج رو گفتم‌برن نمونه ببینن

والا یه جور گفتن من بخودم شک کردم

اتفاقا ما خونه یکی از دوستای بابام رفتیم

هم بابام هم اون اقایی که رفتیم خونشون معمارن

خونه قشنگ۷۰۰-۸۰۰تا بود

یعنی گفته طبق اونا من که نمیدونم

یه معماری وسنگ کاریای خیلیییی قشنگی

وخدایی خیلیم بزرگ بود

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

عزیییزم درست میگی نمیگم نیست خدا ب همه از هرچی بهتریناشو بده ایشالا خونه هم برا گلزار نبس😅تو اون فی ...

برا عموم مردم که ۱۰۰مترم زیاده والا

ولی سوال تاپیک این بود خونه چندمتری بزرگه

نگفته خونه ای که از خودتونه چندمتره یا چمیدونم خونه اکثرا چندمتره

اتفاقا خونه ما خیلی نقشه‌اش خوبه ولی کلا زیر ۱۵۰ خونه متوسط تا کوچیکن خونه دلباز باشه برای همه چی جا ...

اره موافقم یک بالکن یک متر در دو متر یک حموم یک متر در یک متر به هیچ درد نمیخورن این خونه ها 

emtehanejabr.blogfa.com دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 تویی که روزه نمیگیری ولی بیرون غذا نمیخوری این 🌹 تقدیم بهت ، برنامه کودک شو ، سندباد و آفتابگردون و سریال ذهن زیبا و سریال فلسطینی طلوع فجر (افق) قشنگه اگه دوست داشتید ببینید 🌿 آب ارث پدرمون نیست لطفا درست مصرف کنید🌿 اباصالح التماس دعا ، هرکجا رفتی ، یاد ما هم باش 🌿 📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰  روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره ، کوکوسبزی ، راتاتویی ، اشکنهٔ کشک ، ناگت سبزیجات ، دوپیازه ، گراتن ذرت ، فلافل ، میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب کننده مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین ، لیپ بالم دافی❤️. اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی ۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت از گرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایت ازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ١٤١