2777
2789
عنوان

کنکوریا حمله کنین

112 بازدید | 13 پست

بچه ها کیا تعداد تستاشون بالاست ؟

یه مشکلی دارم میتونین راهنمایی کنین من نمیتونم از درسنامه خوندن دل بکنم همش میخونم نمی‌رم سراغ تست میشه لطفاً راهنمایی کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میتونی بجای درسنامه فیلم اساتید رو روی دور تند ببین و نکته برداری هم بکن ، تاثیرش بیشتره و توی زمان هم صرفه جویی میشه

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

منم اینجوریم 

وسواس دارم که نکنه یه چیزی جا بمونه

بخاطر همون برا خودم بازه‌ی مطالعاتی میزارم که مثلا تو یه ساعت باید این گفتار حتما تموم بشه

منطق ام خوب چیزیه ، استفاده کنید!

اگه میتونی بجای درسنامه فیلم اساتید رو روی دور تند ببین و نکته برداری هم بکن ، تاثیرش بیشتره و توی ز ...

خوب من هم فیلم میبینم خلاصه نویسی میکنم میخونم همش میخونم 

اگه واسه زیست ۳ ساعت میخونی۱ ساعت درسنامه بخون و ۲ ساعت تست

اینک باید چیکار کنم می‌دونم اما نمیتونم دل بکنم قرار میزارم یک ساعت بیشتر واس خوندن وقت ندارم بعد همون حس میاد ک هنوز باید بخونم کل سه ساعت و فقط میخونن

خوب من هم فیلم میبینم خلاصه نویسی میکنم میخونم همش میخونم

مدیریت زمان نداری ، احتمالا تایم زیادی ازت در طول روز صرف کارای دیگه میشه

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

اینک باید چیکار کنم می‌دونم اما نمیتونم دل بکنم قرار میزارم یک ساعت بیشتر واس خوندن وقت ندارم بعد هم ...

یه هفته به این حست غلبه کن

از هفته دوم کارت راحت تر میشه، تست زدن خیلیی مهمه میتونی از دل تست ها کلی نکته بدست بیاری

هرشبم اخر شب تعداد تست هایی ک زدی رو یادداشت کن