2777
2789
هشتصد متر زیر بنا؟خونه ی اطرافیانتون تو این رنج متراژ هست؟چقدر جالبگ

نه خونه پنجاه متریم داریم

دیگه هرکیه شانس واقبالش

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چرا داری میخندی😐جنبشو ندارین دیگه ربطی به من ندارهوالا ما خونه۷۰۰-۸۰۰متری اطرافمون داریم میبین ...

البته عزیزم نمیدونم کجا زندگی میکنی ولی خونه عمه بزرگ‌من تو روستاست اون حیاطش فقط هزار متره😁

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
خونه ما ١٤٥ دو تا خونه تو فاميلامون هست ١٦٥ ولي قسم ميخورم باور نميكني اون بزرگتره از خونهـ ما خيلي ...

اتفاقا خونه ما خیلی نقشه‌اش خوبه 

ولی کلا زیر ۱۵۰ خونه متوسط تا کوچیکن 

خونه دلباز باشه برای همه چی جای مخصوص داشته باشه باید بالای ۱۸۰ باشه

🤣🤣امضات وای ❤️👌

🤣🤣🤣🤣دیدم از رو نمیره گفتم یه کاری کنم بقیه ببینن حداقل

کاربر فزوعیخوقاق و آلبالو_خانوم_زرنگ کاربرهای فیک و دروغگو هستن لطفا وقت با ارزش خودتونو صرف تاپیک های این کاربرها نکنید….با تشکر

البته عزیزم نمیدونم کجا زندگی میکنی ولی خونه عمه بزرگ‌من تو روستاست اون حیاطش فقط هزار متره😁

نه روستا نیستم ،خونه خودمونم کمتر از سیصدتاست

ولی خونه چندنفریو میشناسم بالاشهرم هستن اتفاقا ۷۰۰-۸۰۰تایی هست و خیلی بزرگه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

من تهرانم

خونه ٦٠متر يك خواب استاندارده

٢خواب هم ٨٠متر به بالا استاندارده

خونه بزرگ هم من به ١٢٠متر به بالا ميگم

فكر كنم شهر با شهر فوق داشته باشه

من خودم خونه ١٨٠متري تو خوابم نميبينم

الانم خونه ٩٨متري خريديم و ٣نفريم كاملا راضي و خوشحالم

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️