2777
2789

‌اوایل رابطه من هی تلاش کردم ک ما رابطمون جدی باشه اما اون انکار میکرد ( درصورتیکه صمیمیت ما در حد زن و شوهرا بود) 

اواخر که دیگ من خسته شده بودم و تصمیم ب جدایی داشتم اون تازه داشت قبول میکرد... 

هرچی بهش اصرار کردم بیا تموم کنیم قبول نکرد میگفت نه.. چون نمیخواست عشق و توجه منو از دست بده..

توی ماشین بودیم..دوستش زنگ زد بود 

عروسی دعوتش کرد ی شهر دیگ.. اون دوستش پشت خط بهش گفت هنوز زن نگرفتی بیایش عروسی...

دستم رو گرفت ب دوستش پشت تلفن گفت با دوست دخترم بیام چی...

منم دستشو از روی دستم زدم کنار...

و اون شب رفتیم شهربازی و کافه و باهاش تموم کردم

فقط افسوس خوردم ک چقدر دیر خواست اقدام کنه به معرفی من ب بقیه🥲🥲🥲🥲🥲

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط بخاطره زن و شوهر بودنت میخاستت مگرنه خودش رو به آب و آتیش میزد که از دستت نده مطمئنم قبول نکرده بود هنوز فقط چون فهمیده بود ممکنه از دست بده اون توجه رو خاسته بود باز منصرفت کنه مگرنه اگر انتخابش بودی محال بود ازت بگذره

اره دوستا مهمه.همونطور ک منوتوی جمع دوستام بردمش

منظورم همینه دوستا بقیه حساب نمیشن دوست پسرت هم نمیخواد زن بدون خرجشو از دست بده

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

فقط بخاطره زن و شوهر بودنت میخاستت مگرنه خودش رو به آب و آتیش میزد که از دستت نده مطمئنم قبول نکرده ...

اره دیگ نیازمند اون توجه و عشق من بود...

منم عشقم رو ازش گرفتم وقتی قدر ندونست..

باورت میشه حتی بعد کات تولدش رو تبریک نگفتم..

مدرس زبان کره ای 🇰🇷