2777
2789
عنوان

بنظرتون منظور عشق سابقم چی بود😓😓💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 57 پست

بچهااا بیخیال شین میگه اعتقادی ندارم ب نامحرم و اینا شما چرا گیر دادین حالا؟

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
چه ربطی داره خواهر اتفاقا اگه حسش زیاد بود ترس از دست دادنتو میداشت البته تو خودت کات کردی نمیدونم چ ...

دیگ ببین چقدر اذیت شدم ک خودم کات کردم با کسی ک عاشقش بودم💔

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی بعد کات.. چند نفر دیگ اومدن جلو 🫠🫠🫠خودش میدونست اگ منو از دست بده..بقیه منتظرن تا بیان جلو

عزیزم پسرا راضی نمیشن کسیو بگیرن که قبلش پا داده باشه 

تو تو بازی بودی

عزیزم پسرا راضی نمیشن کسیو بگیرن که قبلش پا داده باشه تو تو بازی بودی

هیچوقت از عشق پشیمون نیستم..چون من چیزیو از دست ندادم اون بود ک منو از دست داد.. و من کات کردم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

متاسفم فقط به همین راحتی پسره رو دوماد کردی ولی خودت عروس نشدیتغییر رویه بده بخاطر کاراکترتجلو اومدن ...

عروس؟؟ اگ منتظر و معتل عروس شدن بودم کیس ازدواج زیاد بود

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

با این طرز فکر و رفتار که داری مطمعنا از نصیحت کردن من ناراحت میشی 

مطمعن باش اونی که ازش استفاده شده خودت هستی که برای خودت وابروت وبکارت وایندت ارزش قایل نشدی 

خوب دوست دخترش بودی دیگه مثلا اسم رابطت با اون آقا چی می‌تونسته باشه چی صدات می‌کرده زنش که نبودی محرمش که نبودی نامزدش نبودی حتی شیرینی خورده نبودی عملا ازدواج سفید بوده دیگه 

گذشته از گناهی که مرتکب شدی واقعا فکر می‌کنی عشق بوده عشق یک بار هست نه حتی ده سال یبار چه برسه سه سال یبار 

فکر کردی مثلا این آقا برای وی باید بیاد بگیرت مردا هر کاری هم کنن آخرش می‌خوان زنی بگیرن که آفتاب مهتاب ندیده باشه مادر بچش باشه 

در مورد دوست هم نیاز به معرفی نداشتی اولا غریبه هست اگه برات ارزش قایل بود از اول می اومد میگرفتت به خانواده و فامیل نشونت میداد 

پسر که پیش دوستاش ده تا خالی هم می‌بنده افتخارم می‌کنه که با دختری همه کار کرده 

متاسفانه حرفام برات شاید تلخ باشه گفتم که شاید روش فکر کنی این که گذشت ولی درست زندگی کنی 

الان فکر می‌کنی خودت رو ازش گرفتی خیر شما نباشی یکی دیگه مثل شما گول میخوره نیاز جنسی اون آقا رو برطرف کنه الان شما ناراحتی ولی پسر به هیچ جاشم نمیگیره 

عروس؟؟ اگ منتظر و معتل عروس شدن بودم کیس ازدواج زیاد بود

چرا ؟ خودت میدونی که شخصیتت بالاتر از این حرفاس 

پس یه ازدواج درست کن و تمومش کن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
با این طرز فکر و رفتار که داری مطمعنا از نصیحت کردن من ناراحت میشی مطمعن باش اونی که ازش استفاده شده ...

عزیز این اعتقاد شماست..

من به بکارت و محرم و این چرت و پرتا اعتقادی نداریم🤣

چرا بزور میخوایید عقایدتون رو تحمیل کنید؟؟؟

چرا فک میکنی فقط نیاز جنسی مردا رفع شد؟ من اونجا بیشتر قصد  و نیاز داشتم بهش

مدرس زبان کره ای 🇰🇷