2777
2789
برقا رفته بود داشتم میرفتم بیرون رفتم تو پارکینگ از ماشین پسره عکس گرفتم ... نور کم بود در حد نور آف ...

خو ماشینشو چیکار داشتی دختررر🤦‍♀️

بنظرم نفهمیده 

ولی اگه فهمیده باشه نمیره به مامانش بگه الکی نگرانی

گند زدم 🤦🏻‍♀️😂😭خدا نکنه دیده باشه بره به مامانش بگه به مامانم بگه بی آبرو میشم کلا باید این خونه ...

دیده باشه هم چیزی نمیگه نگران نباش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گند زدم 🤦🏻‍♀️😂😭خدا نکنه دیده باشه بره به مامانش بگه به مامانم بگه بی آبرو میشم کلا باید این خونه ...

بعدش مگه دیدی ازش پیاده بشه یا از دور بیاد سمت ماشینش؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نه ولی وقتی برقا اومد اولین آسانسور از پارکینگ رفت طبقه اونا 

بعدش سریع سوار آسانسور شدم دیدم بعله بوی عطر پسره است 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

نور زیاد نبود تو ماشینش معلوم نبود 

ولی جایی که من وایساده بودم کاملا معلوم بوده اگه تو ماشین بوده صد در صد منو دیده 🤦🏻‍♀️😭

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

دیده باشه هم چیزی نمیگه نگران نباش

به نظرت با خودش چی فکر کرده ؟ 🤦🏻‍♀️😭

عرق سرد پشت گردنم نشسته...

نمیگه به کسی اتفاقا بهتر شاید سر صحبت باز شد

واای یعنی دیده ؟!

بدبخت شدم بی آبرو شدم 😭

الان میگه این دختره اسکله یا ازم خوشش میاد 🤦🏻‍♀️😭

یکی از ماشین من عکس بگیره به خدا هزار تا فکر و خیال میکنم ...

اسی شرمنده تو رو خدا حدنصاب تایپک امروزم پر شده 😭🙏🏻اسی خودتم بگودوستان چه حس ششمی هستین چه نه بگی ...

اونجا بود 

تورو ندید 

اینا اومد برا من 🌝❤️

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

اونجا بود تورو ندید اینا اومد برا من 🌝❤️

به نظرت کلا ندید ؟ یا یه لحظه دید ولی متوجه نشد من دارم چی کار میکنم ؟

بابا اصلا جای پارکینگش ثابته هزار بار کنار ماشینش دیدمش ‌‌‌🤦🏻‍♀️همسایه است ؛ از طرفی ماشینش چیز خا ...

سخت نگیر دختر باور کن مرداد خنگ تر و ساده تر از  چیزین که فکر می‌کنی 

دیدی این مردان چی به سر من و تو سنا آوردن 😭😂

تو تاپیک های حس شیشم در به در شدیم 😂💔

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

به نظرت کلا ندید ؟ یا یه لحظه دید ولی متوجه نشد من دارم چی کار میکنم ؟

یهو اومد تو ذهنم اگه دیده باشه متوجه نشده

خدا لعنتش کنه ...ببین بخاطرش چه بچگی کردم ...آخه یکی نیست به من بگه اسکل گاو چرا این کارو کردی ؟؟؟اگ ...

چقد حساسی تو آخه 

( من خودم اگه جان بودم تا الان دیوونه شده بودماااا😂 که دارم اینجوری میگم ) 

الان تاپیک میزنم تگت میکنم