2777
2789

اسی شرمنده تو رو خدا حدنصاب تایپک امروزم پر شده 😭🙏🏻

اسی خودتم بگو

دوستان چه حس ششمی هستین چه نه بگین 

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

اولین کلمه ای که اول اومد تو ذهنتون بله یا نه بفرستین برام ...

گند زدم هر حسی دارین بگین ...😭💔

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اسی شرمنده تو رو خدا حدنصاب تایپک امروزم پر شده 😭🙏🏻اسی خودتم بگودوستان چه حس ششمی هستین چه نه بگی ...

بنظرم حساس شدی ندیده 

گاهی ما توجه می‌کنیم ولی طرف مقابل اصلا خبر نداره از ما 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم حساس شدی ندیده گاهی ما توجه می‌کنیم ولی طرف مقابل اصلا خبر نداره از ما

به نظرت اونجا بوده یا نه ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چیکار کردی مگه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بوده ولی ندیده از خودم درمیارم 🤣🤣😱

اسمتو بگو ببین درموردت درست میگم اگه اره سوالتو بپرس

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

چیکار کردی😐

اعععع خوشم میاد هرجا حرف حس شیشمه هستی🥲😂

اعععع خوشم میاد هرجا حرف حس شیشمه هستی🥲😂

قندی جونم تو رو خدا تو هم حست رو بگو 😭💔

فکر کنم یه گند بزرگ زدم

اسمم نمیتونم بگم خیلی کمه حروفش آ داره اولش همینطوری حدس بزن بگم درسته یا ن

پشت مانیتور نمیتونم همینطوری بگم که😂

ولی اوکی

قرمز یا سورمه ایی دور برت هست؟

زمستونی هستی؟