2777
2789

اون روز خونه مامانمینا بودم مامانم مریضه خواهرم طبقه پایینشونه گ قید کرده حتما من باید هفته ای دوبار برم اونجا مطلقه اس پسر۱۷ ساله داره چند سالی هم هست رفیق دوران بچگیش رفت و آمد میکنه اون دختره هم اصلا آدم نرماالی نیست متاهله شوهرش گیجه بعضی وقتا حس میکردم دوست پسر هم داره اما خواهرم هیچ وقت هیچ وقت ب من چیزی از خدشو اون نمی‌گفت در حالی که من مثل بچه ها از همه چیم برا ش میگفتم خلاصه خاهرم فقط خواستگار هاشو رد می‌کرد حتی یه خواستگار وکیل هم داشت اما ردش کرد الآنم ازش بپرسی میگی من خواستگار خوب نداشتم واسه همین بعد فوت شوهرم ازدواج مجدد نداشتم 

خلاصه بعد عروسی من این خانوم یه جا بند نبود حتی یه مدت می‌گفت با رفیقم میرم سرکار می‌رفت و یک روز کامل یا می‌گفت از طرف حلال احمر میرم مسافرت دو روز می‌رفت از بابام اوایل عین چی میترسید بعد اون قضیه تظاهرات و زن زندگی آزادی اصلا خونه هم پیداش نیست بدبخت مامانم امید کی مونده چند روز پیش خونه مامانمینا بودم گوشی این دستم بود دیدم پیامک اومد با شماره ناشناس عزیزم هستی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو فقط هیچ وقت داریم دخالت نکن مستقیم تو زندگی خواهرت یعنی نزار خواهرت بفهمه تو روی چیزی حساسی ولی میتونی راجبش ب مامان و بابات بگی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

اسکرین شات گرفتم اومدم خونه خودم ب شماره زنک زدم آخه تو هیچ اپلیکیشنی پروف نداشت ولی مشخص بود پسره؛؛ گوشی طرف جواب نداد .. فردای اون روز خواهرم زنک زد دارم مامان میبرم دکتر میایم اونجا توام میای گفتم آره میام تو این دو ماهی ک ازدواج کردم اولین باری بود که زنگ میزد یا خودش داوطلب بود بیاد خونه من

همین ک اومذ گفت معلما تدریس مجازی کردن با شماره خدم وارد شاد نمیتونم بسم شمارتو بده گوشیم دادم بهش سیم کارتمو‌در آورد انداخت گوشی خودش انقد مشکوک بود ترسیده بود بعدش سیم کارتم و پس داد همون لحظه شماره ناشناس بهم زنگ زد منم گفتم بابا شماره ناشناسای ک گوشی شوهرمه برمیدارم و دونه دونه زنگ میزنم ببینم اگه باباشه بلاک کنم این دید شماره ناشناسع کنجکاو هایی می‌گفت کیه

بعدش رفتیم دکتر برگشتنی این گفت من کار دارم تو مامان ببر خونه من میام وند ساعت کار دارم ؛؛ گفتم باشه رفتم مامانمو گزاشتم اونجا شام گذاشتم اومدم خونه خودم تو راه دیدم شماره ناشناس زنک میرد جواب ندادم پیامک اومد رفیق ابجیتم جواب بده بعد با شماره ابجیم زنگ زد

الکی می‌گفت عروسیت هوش گذشت و اینا بعد گفت میگم من یه شماره داشتم دو روز بود گم کرده بودم آلن پیدا کردم دیدم شماره  ط هم اینجا هست میخواستم ببینم این شماره مزاحم تو شده بود چقدر با سیاست برنامه ریخته بودن 

همین ک اومذ گفت معلما تدریس مجازی کردن با شماره خدم وارد شاد نمیتونم بسم شمارتو بده گوشیم دادم بهش س ...

نباید با شماره خودت زنگ میزدی 

فکر کنم طرف یه شماره شخصی گرفته که فقط خواهرت داشتش 

زنگ زدن تو به اون شماره خیلی ضایع بوده مخصوصا وقتی خواهرت شمارت رو داره 

گفت ب خاهرت سپرده بودم ک بره پرینت تماس هارو در بیاره شماره تم اینجا بود گفتم نمی‌دونم اصلا یادم نمیاد فقط میخاست بدونه من با صاحب شماره ارتباط دارم یا ن

صدای خاهرمم میومد اونجا بود بعد ش گفت من با اون شماره بهت زنگ میزنم همون ک بهش زنگ زده بودی ببین واست اعلانش میاد گفتم باشه و.. دیدم زنگی نخورد سریع درباره با گوشی ابجیم زنگ زد گفتم ن هیچی