2777
2789
عنوان

تاپیک زن شاغل و‌ جواب یک زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 71 پست

این دعوا رو تموم کنین

از نظر بعضی خانومای نی نی سایتی  لاکچری= کدوتنبل

طرف زندگی انگلی رو که نصف روز خوابه و بقیه روز هم سربار مادر و همسرشه لاکچری می دونه و براش تاپیک می زنه

چه توقعی از این آدم دارین آخه؟؟؟؟؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

من یه مادر خانه دارم که به هیچ وجه دوست ندارم شاغل بشم.خونه و بچه ها به اندازه کافی وقت منو گرفته وبه سختی میتونم یه تایم خالی برای خودم باشم.ولی منم از تاپیک اون خانوم خوشم نیومد.اینکه تالنگ ظهربخوابی،بچه ات بقیه نگهدارن شام و ناهارم روی دل بقیه باشی اسمش خانه داری نیست بهش میگن تن پروری و علافی و بی خاصیت بودن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مسأله م با خانه دارهای محترم و عزیز دو تا چیزه. یکی اینکه چطور توی خونه افسردگی نمیگیرن. هیجان ند ...

من هی میگم دو تا بکنم چهار تا. حالا اینو خریدم برم فلانو بردارم قسط بدم. هی تبدیل به احسن کنمو حتی پولمم نرسه همش فکرشو میکنم. یعنی خانه دارها این چیزا براشون مهم نیست آرامش دارن و از نفس زندگی لذت میبرن؟ 

خب من نمیگم اینجوری بودن خوبه که تهش گفتم که خب نیس این همه ادم مسئولیت زیاد قبول کنه. از کت و کول م ...

خالی بندی نیست عزیزم.منم دارم اطرافمو میبینم که میگم.اینکه گفتید افتخار نیست اتفاقا افتخاره.اینکه یکی تلاش کرده .تحصیلات داره.شاغل شده.کمک خرج خونه ست.هم کارای بیرون هم خونه.خودش از داشتن شغلش راضیه و خوشحال و ... همش افتخاره..

زندگی همینه دیگه.آدم بشینه یه گوشه که نشد زندگی.

ادم با عشقی که به خانواده داره تلاش میکنه

راستشو بگم زمانی که شاغل بودم بیش از ۲۰ سال هم مجردیم هم متاهلی واقعا برنامه ریزی داشتم حتی اون دو س ...

عزیزم این تغییر فقط مختص شما نیست و همه ما خانما وقتی کاری انجام میدیم احساس مفید بودن بهمون دست میده و نظم تو زندگی بیشتر خودش رو نشون میده چه بسا خیلی از خانمای خونه دار دوست دارن شاغل باشن و مجبورن به خاطر شرایط زندگی خونه دار باشن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

حرفتون ی جورایی درسته ولی من دیدم هر موقع از این دست تاپیکا زده میشه بحث پیش میاد بین دو طیف خانم شاغل و خانه دار.خانم خانه دار میگه شاغلین ببخشید محض حمالی و چندرغاز پول میرند سر کار و من ملکه خونه خودمم!و خانم شاغل هم در جواب میگه برو بابا تو که کلفتی هیچ هنری نداری فقط صبح تا شب بشور بساب در آخر هم دستت جلو شوهرت درازه...!

خب استارتر اون تاپیک حکم ی ملکه رو داشت بشور و بسابی در کار نبود همه چیز براش حاضر و آماده بود قر و فر و گردش به جا

این حرفام طبق گفته های خودتونه که تو تاپیکای بحث زن شاغل و خانه دار دیدم پس چرا اینقدر بهش اهانت کردید!؟

ی مورد دیگه هم دیدم طرف گفت ما خانمای شاغل خدمتکار می‌گیریم چیزی که حتی تو مخیله شما خانه دارا نمیگنجه

خب خدمتکار بنده خدا هم شاغله و قابل احترام هر شغلی که نیاز به فعالیت بیرون از منزل داشته باشه اشتغال محسوب میشه

جامعه به هر دو قشر خانه دار و شاغل نیازمنده پس همدیگرو نکوبید 

در کل هر بانویی در هر جایگاهی شریف و محترمه

هر کدوم در جای خود مفید و سودمندن

مهم سواد اجتماعی و نحوه برخورد درسته

هر کاری که بهتون انرژی و حال خوش میده انجام بدین زیاد در قید و بند حرف و نقل بقیه نباشید 

پس انداز و نحوه ی مدیریت دخل و خرج هم برا همه خانما لازمه 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

من مسأله م با خانه دارهای محترم و عزیز دو تا چیزه. یکی اینکه چطور توی خونه افسردگی نمیگیرن. هیجان ند ...

عزیزم به عنوان یه مادر بهت میگم ما تو خونه افسردگی نمیگیریم چون وجود بچه ها اونقدر وقتمون رو پر میکنه و که گاهی برا نظافت خونه و کمک  به خانواده وقت کم میاریم بعد ما خونه داریم زندانی که نیستیم بالاخره وقتی دلمون بگیره برا خودمون برنامه میچینیم و سوم همسرمون خودش پول در اختیارمون قرار میده چون اگه خانم شاغل باشه باید هزینه پرستار کودک بده و خودش هم زودتر بیاد خونه تا تو نظافت خونه به خانم کمک کنه و همین طور آشپزی ....بعد یه عمر منت خانم رو سرش باشه که من شاغلم به هر حال اگه خودش دو شیفت بره سر کار خیلی بیشتر به نفعشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

استارتر جان نظر شما محترمه بجز دو سه خط اخر

با جمله اخرت خودت بدتر کوبیدی که.

هرکسی یبار حق زندگی داره،پس حقشه اونطور ک میخواد زندگی کنه.

حالا یکی شاغل یکی خانه دار،پس لطفا همگی سرمون تو ماتحت خودمون باشه.

وقتی شرایط جامعه و زندگی اینقد فشار میاره رو همه و زندگیا سخت شده چرا اینجا هم دست از دعوا برنمیدارین اخه؟یکم اروم باشین.

شماها دارین به کسایی بی احترامی میکنین که درصد بالاییشون شاید از موقعیت خودشون راضی نیستن اما شرایط زندگی و جامعه اینو تحمیل کرده بهشون،زیادن کسایی که خانه دارن چون شرایط به هرنوعی فراهم نبوده برن سرکار،یا درصد شاید زیادی از خانما هستن که از شعلشون ناراصی ان اما بخاطر تامین زندگی مجبورن شاغل باشن،

تروخدا یکم باهم مهربونتر باشیم.

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
خالی بندی نیست عزیزم.منم دارم اطرافمو میبینم که میگم.اینکه گفتید افتخار نیست اتفاقا افتخاره.اینکه یک ...

درسته کار کردن افتخاره. 

تحصیلات افتخاره 

پول دراوردن و شغل داشتن افتخاره

ولی پاره کردن خود و تنبل کردنه مرد زندگی افتخار نیست. 

شما کارای بیرونو بکن کارای خونه رو با مردت نصف کن نه که مثل بتمن همه چی به عهده ی خودت باشه برا دیگرانم تعیین تکلیف کنی که چی کار کنن. 

خدتمکار و برده بودن افتخار نداره عزیزم. ـمردا باید یاد بگیرن کارای خونه رو با زنشون سهیم بشن. 

بیگاری کشیدن از خودتونو نکوبونید تو سر زنهای شاغلی که کارای خونه رو به شوترشون میسپارن. 

یا زنهای خانه داری که کارهای بیرونو به شوهر میسپارن. 

اگه این همه ادم بخواد کار کنه و خودشو با کار خفه کنه پس اون مرد لندهور یه چه دردی میخوره 

درسته کار کردن افتخاره. تحصیلات افتخاره پول دراوردن و شغل داشتن افتخارهولی پاره کردن خود و تنبل کردن ...

فکر کنم هم شما منظور منو بد متوجه شدی هم من منظور شمارو. منم موافقم و همون اول گفتم که مرد هم باید توی کارای خونه کمک همسر باشه

عزیزم به عنوان یه مادر بهت میگم ما تو خونه افسردگی نمیگیریم چون وجود بچه ها اونقدر وقتمون رو پر میکن ...

خوش به حالتون آرامش دارین. من از بچگی هی رقابت م درس و بعدم کار. نمی‌فهمم روحیه رقابت نداشتن چه مدلیه

خب بچه ها بزرگ میشن میرن مدرسه. بعد دانشگاه. بعد ازدواج میکنن میرن. این تایم های خالی چی   منم مادر شدم و خیلی با بچه سخت بود اوایل. خیلیم حساس تر از خونه دارهام. مهد نداشتم البته. ساعت کاریمو یکم کم کردم و شریکی با شوهر و مادر و هفته ای یه روز میدم خاله م صبح ها. ولی نظافتو منزلو میدم کارگر...

مثلا ببینین من دو تا خاله دارم یکیش شوهرش فوت کرده جوون هست پنجاه سالشه و وضع مالیش بد نیست بچه ها مهاجرت کردن و یا ازدواج کردن خاله ما تنهاست هی میگم مغازه بزن چرا خونه ای. نمیفهممش. هی انگولک میکنم. اون یکی خاله هم بچه هاش دانشجوی شهر دیگه ن تنهاست روزها. میگم حالا وقتشه آرایشگاهتو بزنی. نمیزنه. این کیس ها عجیبن به شدت برام. چرا پول بیشتر نمی‌خوان و سرگرمی و همکار و فضای بیرون     

جدی میگی؟میدونستم‌واسم جنگ اعصاب میشه اصلا نخوندم تاپیکو. خدایا ببین جامعه توش چه ادمایین

بهتر ک نخوندی والا

من خوندم خیییلی حرصم گرفت از اون کامنت.خیلی بد توهین کرد

بعدشم میگه اره خوبه خانمای شاغل دستشون تو جیبشونه چون بعد طلاقشون بدردشون میخوره

حیف ک تاپیک قفل شده بود

اون خانوم شوهرش بهش خیانت کرده قبلا!!!!!!!قضاوت کار ما نیست

استارتر اون تاپیک رو کاملا میشناسم و میدونم جریان زندگیش رو

اتفاقا تو این تاپیک پشتش درومدم و گفتم توهینی نکرده به  خانم های شاغل.

من منظورم کامنتای این خانوم بود

خودت بخون .حقیقتا حالت بهم نمیخوره؟