2777
2789
عنوان

میخوام از کارم استعفا بدم

284 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من حدود دوساله شاغلم یه شرکت نیمه خصوصی.مشکل من اینکه که وقتی من رفتم اونجا تو واحد سه نفر بودن دو نفرشون همون امسال بازنشست شدن ینفرشون هم امسال میره اما نیرو ندادن هنوز ینی کار سه چهار نفرو من باید انجام بدم با همون حقوق.مرخصی هم نمیتونم برم چون فقط منم ساعتی هم که اصلا.درامدش در حد ۱۸ تومن.بنظرتون چیکار کنم؟تعهد هم داره ده ساله ینی بخوام زودتر دربیام باید خسارت بدم😶☹️☹️

استعفا دادم چیکار کنم؟چون دوست دارم درآمد داشته باشم ولی بدون اینهمه استرس

باید بسنجی ببینی خسارتش چقدر میشه و اگر قابل قبول بود برات اول یه کار دیگه پیدا کن بعد استعفا بده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

خب کارا رو خوب انجام نده 

خودش بفهمه کارا زیاده نیرو اضافه می کنه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باید بسنجی ببینی خسارتش چقدر میشه و اگر قابل قبول بود برات اول یه کار دیگه پیدا کن بعد استعفا بده

کار دیگه بیرون نمیخوام.دوست دارم یه مهارت یادبگیرم با اون درآمد داشته باشم یچیزی که دست خودم باشه‌.کار بیرون واقعا مزخرفه

خب کارا رو خوب انجام نده خودش بفهمه کارا زیاده نیرو اضافه می کنه

خیلی دوست دارم ولی نمیشه کار ها رو هم جمع بشه باز باید خودم انجام بدم.جو اونجا خیلی استرسیه بدو بدوعه

کار دیگه بیرون نمیخوام.دوست دارم یه مهارت یادبگیرم با اون درآمد داشته باشم یچیزی که دست خودم باشه‌.ک ...

چرا 

ثابت ۱۸ تومن بهت حقوق میدن

اما برای خودت کار کنی  ، خاک خوری زیاد داره ، تازه درامد  ثابت نداری و باید همش سرمایه جمع کنی حقوقی نمیگیری

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خیلی دوست دارم ولی نمیشه کار ها رو هم جمع بشه باز باید خودم انجام بدم.جو اونجا خیلی استرسیه بدو بدوع ...

اره درک میکنم ولی شرکت ببینه ی نفر از پس کارا بر نمیاد 

بخاطر اینک ضرر نکنه نیرو اضافه می کنه 

بعد باید همش ب رئیس  بگی من دست تنهام  نمیرسم 

الکی کارتو  از دست نده 

الان من کلی مصاحبه رفتم تو این ی ساله 

هنوز نتونستم استخدام بشم

چرا اونوقت؟؟؟

بخاطر خیلی چیزا.اینکه تایم دست خودت نیست.ساعت کاری بالا.واقعا ۳۰ سال عمرتون بذاری بعد ببینی هیچ کار نکردی خیلی بده.درامد هم اونقدرا نیست که هر چی بخوای داشته باشی.در عمل میشی یه بی پول که وقت هم نداره

بخاطر خیلی چیزا.اینکه تایم دست خودت نیست.ساعت کاری بالا.واقعا ۳۰ سال عمرتون بذاری بعد ببینی هیچ کار ...

۱۸ تومن خرج چی میشه مگ

خیلی برام سواله ک کارمندا پولشون  خرج چی میشه 

ک همیشه میگن پولمون  کمه