2777
2789
عنوان

عکس های مهمونی امشب رو بزارم هستید علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 23983 بازدید | 600 پست

اینقدر بدم میاد میان میگن بیاین عکس بزاریم

بعد میان تو پر بازدیدا

خب تو که میخوای پاک کنی چرا میزاری؟؟.

دلیلتونم اینه یوقت آشنا میبینه و فلان و بیسار

خب انگار آشناهاتون اون ساعتی که شما ها عکس میذارید از رو زمین محو میشن نیستن که ببینن/:

بی زحمت یا تاپیک نزنید یاهم میزنید مثع آدم بزارید

متاهل🩷🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزای دلم🌿 دخترا اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب برای تولد و مهمونیاتون میخواهید لطفا کلمه سنجاق رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم حتما ببینید و سفارش بدید 

پوشاک سنجاق 🧷Sanjaghcollection

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

گذاشتی تگم کن

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
اینقدر بدم میاد میان میگن بیاین عکس بزاریمبعد میان تو پر بازدیداخب تو که میخوای پاک کنی چرا میزاری؟؟ ...

گلم 

اول اینکه چه طرز صحبته 

دوم اینکه من دلم نمیخواد عکسای شخصیمون روی گوگل باشه 

حال خوب رو دوست داشتم شیر کنم اما دلم نمیخواد عکسامون تو نت پخش بشه 

سوم اینکه من از ساعت ۱ شب تا ۴ صبح شاید ۲۰ بار هی یه نفر اومد گفت من ندیدم گفتم چشم دوباره میزارم یعنی احترام گذاشتم 

چه طرز برخورده واقعا گلم

درسته مجازیه ولی به خودمون اجازه توهین ندیم 

من امروز ۴۰ بار هم ازم میخواستن میزاشتم ولی واقعا دلگیر شدم 

تاپیک عکس همینه عزیزم یا زود و به موقع میرسی میبینی یا نه 

من یبار نزاشتم ولی کنم برم که 

برو ببین چندباااار تو تاپیک نوشتم بچه ها دوباره گذاشتم 

کاربری دست 
استارتر بخاطر ماها که مشتاقیم ببینیم دوباره بذار😍

چشم عزیزدلم 

امروز بازم چندبار میزارم هر کی دلش خواست هر موقع رسید ببینه 

الان کسی هست بخواد ببینه یا مثلا نیم ساعت دیگه بزارم؟

کاربری دست 

اسی جان لطفاً بذار

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی