2777
2789
عنوان

تاپیک زن شاغل و‌ جواب یک زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 70 پست
به مدت زیادی خانه داری کردم بهترین خانه دار فامیل و شوهر دوست و بچه دوست 😁تهش خیانت کرد من با دو بچ ...

دقیقا منم میگم خیانت هیییچ ربطی به خانه دار بودن و شاغل بودن نداره

خیانت هیچ توجیهی نداره قطعا.

خودت اسکرینایی ک بالا گزاشتمو بخون 

واقعا ببین چ چیزایی میگه!شاخ درمیاری

راستشو بگم زمانی که شاغل بودم بیش از ۲۰ سال هم مجردیم هم متاهلی واقعا برنامه ریزی داشتم حتی اون دو س ...

دقیقا همینجوره

منم روزای ک سرکارم ب همه کارام میرسم

ولی روزای ک تعطیله و خونه‌م،‌ میبینم ظهر شد هنور پای گوشی ام

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری ندارم به این چیزاولی خب شوهر وظیفشه پول آرایشگاهو بده،چه دست زن دراز باشه چه نباشه

بله درسته

وظیفه‌شه ک بده

ولی آیا اینروزا اکثریت مردها اینجورن؟ هزینه هارو میدن؟

تو همین سایت (مشت نمونه خرواره) چقد تاپیک های میبینیم ک آقا خرجی نمیده؟ شما میگین پول آرایشگاه!

من مراجعایی دارم ک آقا خرج خوراک بچه‌هاشم نمیده!

پس چیکار میشه کرد؟

یا طلاق  یا استقلال مالی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دقیقا منم میگم خیانت هیییچ ربطی به خانه دار بودن و شاغل بودن ندارهخیانت هیچ توجیهی نداره قطعا.خودت ا ...

من هم خانه دار بودم ب مدت بیست سال هم الان شغل دولتی دارم و شاغلم 

ینی هر دو رو چشیدم

شاغل بودن رو ترجیح میدم 

شوهرم هیچوقت نمی‌داشت برم سر کار ک مبادا مستقل شم و هر کاری کرد ب جدایی فکر نکنم 

همه خانما چه خانه دار چه شاغل باید ‌پسانداز جدا داشته باشند ک کسی ندونه این از دید من درست تره  

اما داره عقیدشو فرو می کنه تو حلق بقیه

نه چه فرو کردنی تاپیکشو خوندم سبک خودشو گفته ، سبک زندگی من نیست ینی انتخاب من نیست 

ولی اون آدم اون شکلی راحته 

من عادت کردم بدو‌بدو کنم و اینطوری راحتم 

نه چه فرو کردنی تاپیکشو خوندم سبک خودشو گفته ، سبک زندگی من نیست ینی انتخاب من نیست ولی اون آدم اون ...

راست میگی 

سبک خودشو گفته هر چند که پسند من نیست

متاسفم برای این که مخالفت کردم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
راست میگی سبک خودشو گفته هر چند که پسند من نیستمتاسفم برای این که مخالفت کردم

سبک منم نیست ، سلیقه ای هست واقعا 🥰

😁مدل من از اوناس همه چی ب یک ورشونه

کلا برا هیچی خودم اذیت نمیکنم ، مثلاً سر کارم همه میگن نخندی و رسمی باشی و فلان ولی من واقعا شوخ طبعم و نمییییدونم نخندم🤣حراست هم بغل دستیمه دیگه میفهمم واقعا دانم همینه 

استارتر اون تاپیک رو کاملا میشناسم و میدونم جریان زندگیش رواتفاقا تو این تاپیک پشتش درومدم و گفتم تو ...

🥴🥴🥴🥴🥴🥴منم که خانه دارم حالم به هم خورد حق داری 

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥