2777
2789
عنوان

تاپیک زن شاغل و‌ جواب یک زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 71 پست

حق دارید من خودمم قبول دارم خانه داری سخت تمرین شغله چون چندین مسئولیت رو باید شبانه روز درست مدیریت کرد حتی بعضیا چون خودشون نمیتونن به خونه رسیدگی کنند مستخدم میارن مستخدم حالا یه ساعاتی کار می‌کنه اما خونه داری شبانه روز هست 

عزیزم بیخیالاین بحث مثل بحث حلیم با نمک و شکرهتمومی ندارههزاربارم تاپیک بزنین بازم هرکی یچیزی میگهمن ...

به مدت زیادی خانه داری کردم بهترین خانه دار فامیل و شوهر دوست و بچه دوست 😁تهش خیانت کرد من با دو بچه موندم 

منتها خودمو جمع کردم رفتم سر کار خدا خیلی بزرگ و کار خوبی پیدا کرد و 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خانم خانه دار خانومیه که اکثر کارای خونه و خوراکی هارو خودش انجام میده و تهیه میکنه ترشی میندازه آبلیمو ابغوره و خیلی مواد غذاییشو خودش تهیه میکنه منوی غذاییش متنوعه کتاب میخونه مطالعه میکنه خودشو به روز نگه میداره بچه های خوبی تربیت میکنه نه کسی که ساعت ۱۲ بیدار میشه شام و ناهار و صبحونشو بهم میدوزه خودشم انقدر سواد نداره به علاقه های دیگران توهین نکنه

شاغل یا خانه دار بودن نیست مسئله لش بودن و بی مصرف بودنه خانه دار بی مصرف و کپک نیست یه جا بمونه زیرشو هم ینفر دیگه تمیز کنه در مورد مخارج هم شوهر وظیفه مخارج شما را بده و ربطی به شاغل بودن نبودن نداره 

خانوم‌ پرو‌پرو به تنبلیش افتخار میکنه بقیه هم میگن افرین

چقد موافقم باهات

خانه‌دار بودن عاااالیه

ولی خانه‌دار آویزون و تنبل و بی‌مصرف افتضاحه و ب هیچ عنوان افتخار نداره

ناهار نداریم  شام بیرونیم  شام مامانم میده  کارگر میاد برا نظافت و و و

خب عزیزم تو حتی همون خانه دار هم نیستی

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چه ربطی داره؟شما بچه داشته باشی نمیفرستی مهد کودک؟بچه از همون 4 یا 5 سالگی میره مهدخانمای شاغلم 2 سا ...

خب من نمیگم اینجوری بودن خوبه که تهش گفتم که خب نیس این همه ادم مسئولیت زیاد قبول کنه. از کت و کول میفته. 

باید کارای خونه نصف بشه با شوهر. 

ولی اینکه یه سری شاغلا به خانه دارا میگن تنبل و میگن ما هم کارای خونه میکنیم هم بچه نگه میداریم و اشپذی یا خالی بندیه و یا اگه واقعیه افتخار نداره که دارن خودشونو میترکونن 

راستشو بگم 

زمانی که شاغل بودم بیش از ۲۰ سال 

هم مجردیم هم متاهلی 

واقعا برنامه ریزی داشتم 

حتی اون دو سه ساعت قبل خواب شب 

کیک و ...هم میپختم 

ولی از زمانی که خانه دار شدم خیلی گشاد شدم همش افتادم زمین حوصله خودمم ندارم 

هر کسی روحیاتی داره من شاغل بودم حالم بهتر بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

نفقه حق زنه و باید مرد بده چ زن حقوق داشته باشه چ نداشته باشه ...حالا شما دست درازی توصیف میکنی !!حالا شما دستت رو دراز نکن وحقتو رو هم ببخش خوشا ب حالت...

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏

من خودم شاغلم 

کاش این رو بپذیریم 

خونه داری سخت تمرین و تموم نشو آرین شغل دنیاست 

حالا اگر فرد شاغل باشه که مسئولیت هاش بیشتر هم میشه ولی عمدتا همسر هم با این شرایط کمک می‌کنه 

ولی دلیل نمیشه هرکس از راه میرسه بگه شاغل ها فلانند و بهمانند 

همچنین توهین به خانه دار ها زیبا نیست 

بابا مگه چقدر زنده این که آنقدر جدل کنیم 

دنیا با وجود تفاوت عقایدمون زیباست ❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
من از وقتی تاپیک اومد هیچ حرفی نزدم اما الان دیدم واقعا به سری زیاده روی میکنن

نمیدونم جریان چیه ؟؟؟ولی مرد موظفه هزینه زندگی خانم رو بده چه شاغل چه خونه دار 

کاش یاد بگیریم به جایگاه همدیگه احترام بزاریم خانمای شاغل باید بدونن که خانمای خونه دار سبب کار کردن اونها نیستن و خونه داری بعضی خانما از صدقه سری خانمای شاغل نیست خیلی بی احترامی از جانب خانمای شاغل به خانمای خونه دار دیدم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من مسأله م با خانه دارهای محترم و عزیز دو تا چیزه. یکی اینکه چطور توی خونه افسردگی نمیگیرن. هیجان نداره خونه‌. دوم اینکه چطور قانع هستن. به پولی که شوهر میده قانعین یعنی. من چرا نمیتونم پس قانع باشم. حریص نیستین؟ مثلا هی بیشتر و بیشتر بخواین و هی خودتونو توی چالش بندازین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به شدت عجیبه

خانه دار یا شاغل مادر باشی یا فرزند نداشته باشی تنبل باشی یا زرنگ ...

بابا توهین نکنید ... والا زشته ...بلا زشته ...

آخه چیکاره بقیه دارید ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲