2777
2789

این موضوع خیلی ذهنم درگیر کرده این خط و شماره منو هیچکسسسس نداره دیروز ۴ صب بهو این پیاما اومد

اولش ک قلبم ریخت گفتم بسم الله من ب کسی پیام ندادم زن داشته باشه بعدش گفت علی اکبر اصن من تا ۶۹ کیلومتریم علی اکبری وجود نداره

بعد گف جوون بابا هانی من فک کردم یکی از دوستامه اخه اون اینجوری حرف میزنه زدم تو فاز شوخی بهش گفتم پاتو بکش بیرون و اینا یهو دیدم باز فحش میده

اونجام ک گفت از دیوار شمارت برداشتم منظورش این بود تو خرابی شمارت و گزاشتن دیوار

عکسشم یه زن ۳۴/۵ ساله میخورد صورته عملی

من اصن نمیشناسمش خیلی برام عجیبه خطمم هیچکسسسس نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خانوم ها این موقع ها پایه نیستن ؟

همه چیزو بهم بگن؟؟ فقط دروغ میگن بیشتر 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نه بابا ارزش نداره بلاکش کن 

برای منم پیش اومده یه مرده نصف شب بهم پیام داد الکی گفتم بذار صبح شوهرم بیدار بشه شماره رو میدم بهش میبره مخابرات آدرستو درمیاره با مأمور میام دم درت 

برگشت گفت بیکار بودم شماره الکی گرفتم تا با یه نفر چت کنم منم گفتم شاید یکی مثل من متاهله شوهرش پیامو ببینه فکر می کنه زنش داره با این و اون میلاسه تو غلط میکنی شماره الکی میگیری بعدش گفت ببخشید و اینا منم بلاکش کردم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه بابا ارزش نداره بلاکش کن برای منم پیش اومده یه مرده نصف شب بهم پیام داد الکی گفتم بذار صبح شوهرم ...

معمولا آشنا هستن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

معمولا آشنا هستن

من کسی رو ندارم مزاحمم بشه واقعاً 

یه عده هم مریضن دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یعنی چی نفهمیدم

یه دختره پیج شوهرم رو فالو کرد بهش گفتم چرا 

فالو کردی برداشت بلاکم کرد 

کلا دخترا این موقع ها اصلا با هم همکاری نمیکنن 

بلاک کن فکرشم نکن

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

دیگه جوابشو نده اصلا

اگه تلگرامه سین نزن اصلاااا

تنظیماتت رو بذار رو حالتی که وقتی آنلاینی نشون نمی ده (نمیدونم می شه یا نه)

حتی اگه تهدیدت کرد هم سین نزن جواب نده

خودش روش کم می شه یه روزه

اگه دیدی ادامه داد مثلا چند روز یه هفته جوابشو ندادی و باز تهدید کرد مراجعه کن به پلیس فتا

از پیاماش هم اسکرین شات داشته باش

یه دختره پیج شوهرم رو فالو کرد بهش گفتم چرا فالو کردی برداشت بلاکم کرد کلا دخترا این موقع ها اصلا با ...

معلومه ک نمیکنن

من شوهرم ک ازش جدا شدم با دوسدختر دوران مجردیش کشیدم بیرون ا خونه دختره میگف من تورو میدونستم😂😂 ولی بین منو شوهرت جیزی نی فقط حرف زدیم

۲/۳ مورد دیگ اینجوریم در حد تلفنی بودن ک منو میدونسن و گردن نمیگرفتن یا پرو بودن میپریدن بهم

دیگه جوابشو نده اصلااگه تلگرامه سین نزن اصلااااتنظیماتت رو بذار رو حالتی که وقتی آنلاینی نشون نمی ده ...

اره دارم بلاکش کردم زنیکه هار و خیلی ذهنم درگیر شد ک کیه اخه امقد عقده دارههه