2777
2789
عنوان

تاپیک زن شاغل و‌ جواب یک زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 70 پست
اون دو خط آخر را نمی‌نوشتید حرفتون تقریبا حساب بود اما شما هم مثال اون خانما توهین کردید پس فرقی باه ...

منظور من اینه که منو شوهرم باهم به یه موفقیتی میرسیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی میتونه بگه هم شاغلم هم خانه دار که کارای خونه و غذا و نظافت و... رو خودش انجام بده. بچه ش رو ...

باهات موافقم.اما تو خانه ای که زن شاغله کار خونه هم باید تقسیم بر دو شه.مرد هم وظیفشه انجام بده

دقیقا آفرین منظور منم‌ همینه

ولی منظورتو بد رسوندی،همونایی که به شاغلا اخ کخ کردن جنابعالی هم مثل همونا حرف زدی و به خانه دارا توهین کردی،

هیچ فرقی بینتون نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه سوال من تنبلم؟ 

تهران درس میخونم ترم اخرم و زبان هم تدریس میکنم تهران. 

ولی متاهلم و شوهرم مشهده. 

درادمدم از تدریس زبان ماهی شیش تومن بیشتر نیست و شوهرم خرجمو میده ولی چون دانشگاه تهران دولتی و اونم رشته مهندسی میخونم بدبخت و بی پولم 

کسی میتونه بگه هم شاغلم هم خانه دار که کارای خونه و غذا و نظافت و... رو خودش انجام بده. بچه ش رو ...

چه ربطی داره؟شما بچه داشته باشی نمیفرستی مهد کودک؟بچه از همون 4 یا 5 سالگی میره مهد

خانمای شاغلم 2 سال مرخصی زایمان دارن.والا شوهره هم مثل خودش کارمیکنه.فک کنم تا حالا نشنیدی میگن مرد هم باید تو کارای خونه به همسرش کمک کنه.

منظور من اینه که منو شوهرم باهم به یه موفقیتی میرسیم

کلا همیشه بحث بین خانم های شاغل و خانه دار 

سزارین و طبیعی معلم و پرستار 

پسر و دختر 

شهر و روستا 

بالا شهر و پایین شهر و.... اینجا هست 

ولی خیلی از کاربران شورش در آوردند در اون تاپیک 

قلب استارتر مچاله شد وقتی بهش گفتند همسرت خیانت کاره چرا پز میدی و ول کن هم نبودند 

امیدوارم خودشون تجربه نکنند بد باهاش رفتار کردند 

ولی استارتر خیلی مودب و آروم بود 

شاید داره تلاش می‌کنه که گذشته را کمرنگ کنه 

نباید اینقدر تحقیرش میکردند 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
ولی انصافا استارتر اون تاپیک لحنش دوستانه بود و توهینی نکرد به زنان شاغلولی یکسری افسار پاره کردن هم ...

دقیقاً با شما هم نظر هستم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بیخیال بابا 

همیشه سر این موضوع تو سایت دعوا هست 

خانه دار یا شاغل، وقتی تو جایگاه الانت  وبا توجه به شرایط خودت دستاورد و رضایت از خودت داشته باشی یعنی موفقی 

اونی که تا ظهر خوابیدن رو ترجیح میده و  تمام مسیولیت زندگی رو بر عهده مرد میدونه، اون هم انتخابش اینه حالا چه درست چه غلط  منفعت یا ضررش از انتخاب این سبک زندگی  برای خودشه 

عزیزم بیخیالاین بحث مثل بحث حلیم با نمک و شکرهتمومی ندارههزاربارم تاپیک بزنین بازم هرکی یچیزی میگهمن ...

جدی میگی؟میدونستم‌واسم جنگ اعصاب میشه اصلا نخوندم تاپیکو. خدایا ببین جامعه توش چه ادمایین

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من به عنوان کسی که شاغل بود خونه دار شد بخاطر بچه هاش  کاملا راضی ام  کل مدیریت مالی خونم بامنه دستمم جلو شوهرم دراز نیست هروقتم بخام میتونم به شغلم برگردم  اما دیگه دوس ندارم اینجوری خانوادم ارامش دارن 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عزیزم بیخیالاین بحث مثل بحث حلیم با نمک و شکرهتمومی ندارههزاربارم تاپیک بزنین بازم هرکی یچیزی میگهمن ...

اون خانوم شوهرش بهش خیانت کرده قبلا!!!!!!!

قضاوت کار ما نیست 

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥