2777
2789
عنوان

نصفه شب رفتم حمام خوابگاه کاش نمی‌رفتم 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من زندان زنان شنیده بودم خوابگاهونه فک نکنم الکی نترس

خدا کنه شنیدم دزدی و اذیت زور گفتن و... خیلی توش عادیه مسئول خوابگاهم کاری نداره

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

نه قرص الکی نخوری

پرانول داروی قلبه نخور ترجیحا

دمنوش گل گاوزبان اگه دارید تو خوابگاه مصرف کن

گلاب بو کن آرامش بخشه...می تونی یکم بریزی تو کاسه بذاری یه گوشه اتاق

وضو بگیر کلا چه نماز می خونی چه نمی خونی دائما با وضو باش و همیشه یادت باشه هیچ قدرتی بالاتر از ایزد منان نیست 

بشین چشماتو ببند و با خدا حرف بزن

به خودت قول بده بهش اعتماد کامل داشته باشی چون اون واسه هییییچ بنده ای بد نمی خواد

صدقه بده و ۵ تا آیت الکرسی پشت سر هم بخون

نماز شب اگه تونستی بخون

و قرآن

همیشه یه قرآن اگه شده کوچیک بذار بالای سرت جایی که می خوابی

انشاالله در پناه حق و کلام نورانیش هرچی درد و بلا هست ازت به دور باشه.برات از قلبم دعا می کنم تا به زودی حالت عالی بشه گل زیبا

خدا کنه شنیدم دزدی و اذیت زور گفتن و... خیلی توش عادیه مسئول خوابگاهم کاری نداره

بستگی داره کجا باشی و چه رشته ای باشی

تو هر خوابگاهی اینطور نیستش ولی تو خیلیاش اره متاسفانه بخصوص خوابگاه های بزرگ و شلوغ

هرچقدر خوابگاه شلوغ تر امنیتش پایین تر بخصوص خوابگاهی که دانشجو های غیر ایرانی روتوش اسکان می دن امنیت جانی ام نداری انقد بعضیاشون خیلی ببخشید ولی کثیف و غیربهداشتب ان

بستگی داره کجا باشی و چه رشته ای باشیتو هر خوابگاهی اینطور نیستش ولی تو خیلیاش اره متاسفانه بخصوص خو ...

خدا کمک کنه پس مسئولی انتظاماتی حراستی هیچی نداره؟؟؟؟؟ من چیکار کنم پس

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

خدا کمک کنه پس مسئولی انتظاماتی حراستی هیچی نداره؟؟؟؟؟ من چیکار کنم پس

چرا اتفاقا خوابگاها همه حراست دارن چون خوابگاه بالاخره ساعت ورود و خروج که داره

شبا میان اتاق به اتاق حضور غیاب می گنن🤣

ولی خب معمولا دوربین نیست بخصوص خوابگاه دخترونه بخاطر راحت بودن خانما دوربین نمی ذارن مگر تو خوابگاهای بزرگ تو راهرو هاشون ممکنه باشه

ولی در کل چیزی که دزدیده شده دیگه رفته و متاسفانه برگشتنی نیست چون حراست معمولا از پیگیری اینجور مسائل ناتوانه.

بهترین راه اینه که دوستای خوب پیدا کنی و باهاشون هم اتاق بشی

همیشه هم قفل کتابی همراهت باشه اگه یوقت مجبور شدی بری وسایل گرون قیمتتو بذاری تو اتاق،بذار داخل کمد قفل بزن

خیلی هم به خودت استرس نده

همه جا همه جور آدم پیدا می شه اما اینجوری نیست که فکر کنی خوابگاه پاتوق دله دزداس حالا😂🤕ممکنههه یوقت تو یکی از خوابگاها یککک نفر دزد باشه

من نه خودم نه دوستام خداروشکر تا به الان به موردی برنخوردیم که چیزی ازمون دزدیده بشه