2777
2789

سلام عزیزان. من میخام پالتو برا خودم بدوزم خب جنسش فوتره ،قد پالتومم بلنده زیر زانو هست ،تو یه ویدئو تو اینستا دیدم میگفت فوتر چون خواب داره الگو رو به یه جهت بندازین ولی خب من چون پارچه ام دومتره اونجوری بندازم اصلا پارچه کافی نیست ،نمیخوامم قد پالتوم کوتاه بشه ؛الان من چیکار کنم اگه تو یه جهت نندازم خیلی بد میشه ؟؟؟لطفا کمکم کنیددد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارچه  رو  جدا  جدا  تا  بزن  الگو  رو بنداز

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ینی چجوری؟میشه یکم بیشتر توضیح میدی؟

به  جای  اینکه  دوتا  الگو  رو  بهم  بندازی  یه  بار  جلو رو  بنداز  یه  بار  پشت میخوای  قد لباس  چند باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آهان ، ۱۱۳

فکر  کنم پارچه  کم  بیاد  کلا  میگن  اندازه  قد لباس به  علاوه  شصت سانت  باید پارچه  گرفت جیب و یقه  نمیخواستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم پارچه کم بیاد کلا میگن اندازه قد لباس به علاوه شصت سانت باید پارچه گرفت جیب و یقه ...

چرا جیب و یقه هم میخام ،آخه یه خیاط رفته بودیم با ۲متر پارچه پالتو بلند دوخته بود اونم با یقه و جیب فیلتاب ،منم گفتم برا منم کافیه 🥲

چرا جیب و یقه هم میخام ،آخه یه خیاط رفته بودیم با ۲متر پارچه پالتو بلند دوخته بود اونم با یقه و جیب ...

باید   طوری   الگو رو  بندازی  پرتی  نداشته  باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40