2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترید

به نظرت برای ی دختر ۱۶ ساله خوبه😂

توی همچین جاهایی فکر کنم باید حداقل ۱۸سالت باشه چون مدرک میدن فکر کنم باید به سن قانونی رسیده باشی

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

من جات باشم میفرستم کلاس گیتار ..واسه روحیه ش خیلی خوبه مخصوصا تو یه سن بالاتر همینا میشه وابستگیاش آرامش میگیره..بعدم میتونه خودش آموزش خصوصی بزاره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

نقاشی دیجیتال البته اگه میخوای تو فضای مجازی فعالیت کنی، هوش مصنوعی، خیاطی، ادیت اینا هم درامد داره مثلا با ی یوتیوبر قرار داد ببندی

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

علاقه و استعداد مهمه

ببین چیو دوس داری، از انجام چه کاری خسته نمیشی؟ حتی بعد از چندساعت.

استعداد هم یعنی اینکه چه کارهایی رو براحتی انجام میدی که دیگران نمیتونن مث تو انجامش بدن؟

از بین علاقه و استعداد، علاقه مهمتره، چون اگه استعدادت کم باشه میتونی با تمرین زیاد مهارتش رو بدست بیاری.

اما خب بعضیها هم هستن که میگن فقط پول براشون مهمه.

نقاشی دیجیتال البته اگه میخوای تو فضای مجازی فعالیت کنی، هوش مصنوعی، خیاطی، ادیت اینا هم درامد داره ...

نقاشی دیجیتال خوبه 

با لب‌تاپ یا کامپیوتر انجام میدن ؟

علاقه و استعداد مهمهببین چیو دوس داری، از انجام چه کاری خسته نمیشی؟ حتی بعد از چندساعت.استعداد هم یع ...

ببین من اینکه درآمد بالا داشته باشم مهم نیست برام چون نیاز ندارم 

ولی میخوام چیزی یاد بگیرم که ارزش داشته باشه

نقاشی دیجیتال خوبه با لب‌تاپ یا کامپیوتر انجام میدن ؟

با گوشی تبلت همچی فک کنم بشه ولی خیلیا واسه راحتی کار رو تبلت بودن البته با گوشی هم کار کردن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
با گوشی تبلت همچی فک کنم بشه ولی خیلیا واسه راحتی کار رو تبلت بودن البته با گوشی هم کار کردن

اها 

بعد مدرک هم میدن ؟

و کلاساش چه مدته؟

به نظرت برای ی دختر ۱۶ ساله خوبه😂توی همچین جاهایی فکر کنم باید حداقل ۱۸سالت باشه چون مدرک میدن فکر ...

نه.من ۱۶‌ام. دوره نرفتم و دارم با تحلیل یکی از چنل های یوتیوب جلو میرم و تا الان فقط سود کردم و تونستم یه گوشی گرون و ایرپاد و ایجور خرت و پرت ها بگیرم😂😂

ولی الان دارم گوشیم رو میفروشم بزارم تو ارز.

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

نه.من ۱۶‌ام. دوره نرفتم و دارم با تحلیل یکی از چنل های یوتیوب جلو میرم و تا الان فقط سود کردم و تونس ...

اوو آفرین 😃🤌