2777
2789
عنوان

باردارم و پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا شل گرفتی پس؟باید بیشتر مراقب میبودی ولی الان دیگه دیره پشیمونیم بی فایده اس تو صاحب یه بچه میشی تا اخر عمرتم نسبت بهش مسئولیت داری..نمیتونی نادیده بگیری متاسفانه گناه داره.‌‌..منم مثله توام یعنی به هیچ عنوان دلم نمیخواد بچه دارشم و دلایل خودمم دارم وهیچ وقتم نمیزارم این اتفاق برام بیفته...ولی اگه جای تو بودم و دیگه کار ازکار گذشته بود سعی میکردم بهترین مادر دنیا برای اون بچه باشم وعاشقانه دوسش داشتم 

اگه خدا بخاطر این ناشکری نذاره تو کاسم خیلی میترسم

افرین خودتم میدونی ناشکری بده پس تا دیر نشده و یه عمر اه و حسرت وافسوس همراهت نباشه توبه کن و با نینی نازت که بحز تو پناهی نداره فکر کن اون الان فکر میکنه مادرش دوسش داره و با چنگ ودندون به تو چسبیده چقدر بده که بفهمه مادرش دوس ندارا

اگه خدا بخاطر این ناشکری نذاره تو کاسم خیلی میترسم

نه بابا خدا نسبت به مامانا خیلی مهربونه توهم که بارداری خیلی بهت مهربون تره نشنیدی میگن دعای خانومای باردار مستجابه چون خدا بهشون نظر ویژه داره. بخشی از حالات روحیت طبیعیه بخاطر تغییر هورمون هاست همین که تومیدونی یه بچه چقدر مسئولیت داره ومیترسی از مسئولیتش نشون میده چقدر ادم بافکر ودرکی هستی ولی گلم اگه نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته بهش توکل کن و تو مامان خیلی قوی هستی بعدشم بچت که قلبش دیرتر تشکیل شده مشخثه یه نابغه داره به دنیا میاد که مامانش تویی

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
عزیزم چرا شل گرفتی پس؟باید بیشتر مراقب میبودی ولی الان دیگه دیره پشیمونیم بی فایده اس تو صاحب یه بچه ...

اتفاقی نبود ک مراقبت میکردم

شوهرم بچه میخواست و دو ساله ازدواج کردم

اره پشیمونی بی فایده ست 

ولی واقعا بچه هیچ لذت و ذوقی نداره...

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
نه بابا خدا نسبت به مامانا خیلی مهربونه توهم که بارداری خیلی بهت مهربون تره نشنیدی میگن دعای خانومای ...

فداتشم چقد حرفات قشنگ و ارامبخشه بخدا

باورت میشه با بار اول اقدام باردار شدم و ۳ روز بعد اقدام علایمم شروع شد؟!شوکه شدم اصلا برام غیرقابل ...

چون بدون دردسر ودوا دکتر باردار شدی قدر نمیدونی باید چندسال دوندگی میکردی  وپول خرج میکردی دنبال بچه اون وقت حساب کار دستت نیامد

چون بدون دردسر ودوا دکتر باردار شدی قدر نمیدونی باید چندسال دوندگی میکردی وپول خرج میکردی دنبال بچه ...

شوهرمم همینو میگه همش میگه ناشکری نکن

فداتشم چقد حرفات قشنگ و ارامبخشه بخدا

قربونت منم تازه باردارشدم میدونی  من چجوری فکرمیکنم من وتو الان میزبان آفرینش خداییم خدا الان توی بدن ما داره یه انسان رو پرورش میده  پس ما با بقیه ادمای اطرافمون خیلی فرق داریم گلم مادربودن یه رنج ابدیه انگار همیشه یا تکه از وجودت ازت کنده میشه وروی زمین راه میره با شادیش خوشحال میشی و هیچوقت راضی نمیشی خار تو پاش بره ولی حس مادربودن به همه این اذیت ها می ارزه 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
شوهرمم همینو میگه همش میگه ناشکری نکن

بخدا خواهرم ۴سال در دکترا بود چقدر دارو هورمونی باعوارض خورد چقدر هزینه کرد چقدر ازماییش خون  داد چقدر رفت وامد از لحاظ روحی دیگه نابود شد تا خدا بالاخره بهش لطف کرد یه بچه بهش داد قدر بدون گلم همین الان بگو خدایا شکرت