2777
2789
عنوان

باردارم و پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست
اتفاقی نبود ک مراقبت میکردمشوهرم بچه میخواست و دو ساله ازدواج کردماره پشیمونی بی فایده ست ولی واقعا ...

ای بابا پس دیگه چرا انقدر ناراحتی خودت میخواستی دیگه شوهرتم بچه میخواست ادم اگه شوهرشو دوس داشته باشه مجبوره بخاطر اونم که شده یکی بیاره.‌‌‌.. شوهرمنم عاشق بچه اس اما من خودم به دلایلی نمیخوام مادرشم  وحتی اگرمجبور باشم از همسرم جدا بشمم به این خاطراینکارو نمیکنم و از زندگیش میرم

هورمونات بهم ریخته که توی بارداری طبیعیه . داری وارد یه مرحله جدید میشی که هیچ تجربه و درکی ازش نداری و میترسوندت که اینم طبیعیه ولی پشیمون شدن معنی نداره . دائم به خودت یادآوری کن که چقدر آدم قوی هستی ، که چه مرحله هایی رو توی زندگیت گذروندی و اینم یکی مثل هموناس . 

مطمئن باش وقتی به دنیا بیاد ، بغلش کنی ، ببینی چقدر بهت وابسته هست و براش مهمی ، ببینی بزرگترین تکیه گاه و نقطه امن دنیا هستی براش ، بهش حس هم پیدا میکنی ولی اگه جزو موارد استثنا بودی و حسی نداشتی هم مسئولیت پذیز باش و هر کاری که باید به عنوان یه مادر براش بکنی رو انجام بده ، خوب تربیتش کن و حامیش باش . 

مطمئن باش از پسش برمیای اگه بخوای 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید