2777
2789
عنوان

یکی به من بگه یعنی چی❓

81 بازدید | 9 پست

یعنی فک کن... 

نامزده من رفته اهواز برای کارش از اونجا چهار روز دیگه تهران کار داره بعد من همدان... 

حالا من... 

عین چی سرما خوردم از گلوم آتیش میباره بعد نامزدم زنگ زده اونم سرما خورده گلوش درد میکنه... یاد تلپاتی افتادم یعنی ممکنه با تلپاتی مریض شده باشیم؟ 😂

صرفا جهت خنده... 

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

😂😂😂

نه بابا فانتزیش‌ نکن مریضی هست

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ویروس تو بدنتون بود قبل رفتن همدیگرو بوس و ماچ کردین گرفتین از هم

عقد نیستیم که... قراره بعد کنکور من عقد کنیم بابامم خیلی متعصبه بیرون باهاش نمیرم فقط با مادر میان شام مثلا اونم ماهی یکی دوبار

یک عدد دختر تنها که آرزوهاش سقف نداره.... یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

بگو ساعات دست به آب رفتن‌شو هم برات بفرسته اگه اونم یکسان بود که آره تلپاتی دارین

شوخی.. ـ

منم شوخی کردم😅

مگه من با تو شوخی دارم؟ پزتدینسطوشوذژذ😂