2777
2789
عنوان

خستم خیلی خسته

74 بازدید | 10 پست

از همچی دلم گرفته دلم عشقمو میخواد فقط اون میتونه آرومم کنه آخ خدا آخ خدا من از تو خواستمش خدایا ایمانمو از دست ندم

آخ قلبم داره میترکه دلم میخواد بمیرم 

عشقت اگه خواستنش واقعی بود...خیلی قشنگ کنارت می موند سختی هارو تحمل می کرد.

موقعیت های سخت اتفاقا نعمت های خیلی بزرگی هستن گاهی نشون میدن چقدر میشه رو یارت حساب باز کنی...

اگه رفت شکر خدا...خدا می خواسته بیشتر درگیر آدم نادرست نشی دوستت داشته در اصل...

اون آدم تورو نمی خواسته گرچه شاید یکی دیگه رو درآینده واقعا بخواد ولی مناسب تو نبوده...

نور رو از روی اون آدم بردار بنداز روی خودت تا شخص درستت پیدا بشه و تا اون موقع خودت رو دوست داشته باش و توسعه فردی داشته باش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط اونو میخوام فقط اون هرچی بود به عهده خودم من میخوامش

یه مدت بگذره خوب میشی...

فکر هم نکن مثلا من درکت نمی کنم و ...

با اجازه ات منم خیلیییییییییی می خواستمش واقعا دوسش داشتم.

یه مرده متحرک بودم.

ولی خب خانواده ام حسابی حمایتم کردن داداشم کلی حواسش بهم بود که خودم رو دوست داشته باشم و یاد بگیرم خواستن واقعی چه شکلی باید باشه و ارزش من چیه...

درسته سختی خیلی کشیدم ولی الان خیلی حالم خوبه شادی واقعی رو پیدا کردم هر روز از خودم راضی ترم.هدف دار شدم حتی شادترم و حالم خیلی بهتر از قبل شناختنش هست.

الان هم فقط درحد اینکه آره من یه زمانی همچین تجربه تلخی هم داشتم به خاطر میارمش گرچه شکر خدا تجربه تلخم باعث شادی فوق العاده الانم هست همه بهم میگن چقدر پوستت خوب شده چقدر خوشتیپ تر شدی چه اعتماد به نفس قشنگی داری.

کتاب می خونم پادکست گوش میدم باشگاه میرم هیچوقت مثل الان حالم خوب نبود.

اون هم اتفاقا رفت با یکی دیگه و با اجازه ات همکلاسیمم هستن 😅یعنی من دائما درحال دیدنشون هستم.اوایل بله خیلی حالم بد می شد دوس داشتم بمیرم ولی بعد اینکه خودم رو پیدا کردم اصلا برام مهم نیست.

انقدر بالغ شدم حتی میگم اگر ازدواج کنن هم ناراحت نمیشم اون آدم برای من نامناسب بوده قرار نیست برای هرکس دیگه هم نامناسب باشه...

گرچه این رو بگم من خیلی خرررررر بودم که اون رو می خواستم آدم آشغالی بود منم کور بودم و اتفاقا خودمم کنارش حالم خوب نبود درگیر عشق سمی بودم‌.

با اینی هم که باهاشه کات می کنه من می دونم چه حیله گر آشغالی هست.یه پسر بچه ۲۰ ساله هست که زبون بلده بریزه هیچی هم نداره.منم از سر بچگی عاشقش شدم که خداروشکر عاشقش شدم وگرنه هیچوقت نمی فهمیدم خواستن واقعی چه شکلیه...اما خب من عشق اول حسابش نمی کنم چون فوق العاده ناپخته بودم و الان هم هیچ حسی بهش ندارم

ببخشید طولانی شد امیدوارم کمکت کنه

یه پیشنهاد هم بهت میدم...

با خودت سکوت کن.

یه جا بشین و ساکت باش.

اجازه نده هیچ اطلاعات جدیدی بهت وارد بشه.

عقلت رو بیار جلو.تاکید می کنم ساکت ساکت باش چشمات رو ببند.

معیار هات رو بیار جلو

اون جوری که دوست داری خواسته بشی چه شکلیه؟(آیا اون رفتاری باهات داشت که تو دوست داشتی؟اون طوری تورو می خواست که تو دوست داشتی؟)

دلت می خواست چطوری بهت احترام بذاره آیا اون طوری بود؟

کنارش امنیت داشتی یعنی حس می کردی فدا کاری هات رو می بینه و حداقل براش ارزش قائله؟

آیا گوهر درون تورو شناخته بود و تو خوشت میومد از طرز دیدگاهش نسبت به خودت؟

خواهش می کنم در سکوت کامل به این سوالات پاسخ بده..‌‌.

اون لحظه اجازه نده حرفای عاشقانش و قول و قراراش به یادت بیاد فقط و فقط خودت رو در سکوت مقابل خودت قرار بده و به معیار هات و سوالاتی که گفتم فکر کن

بابا دیگه وضعت فکر نکنم از من بدتر باشه...

کار من که والا به نظرم خیلی سخت بوده برای فراموش کردنش و عادی کردنش برای خودم که این آدمی که من خودم رو براش میکشتم قرار نیست برای من باشه...

من هر روز خدا از شنبه تا پنجشنبه دارم می بینمش.زیاد هم می بینم اتفاقا🤣

سر جلسه امتحان حتی ممکنه صندلی هامون کنار هم باشه صداش می شنوم و کلا بابا همکلاسیمه ممکنه حتی بریم بیمارستان کشیک باهاش همزمان بیفتم یا امتحان تخصص یه جا قبول بشیم خیلی محتمل هست برای پزشکی.دانشجک های پزشکی مجبورن باهم ارتباط داشته باشن😅الانم با یکی هست تازه‌‌‌...

اما به خودم افتخار می کنم که ارزش واقعیم رو پیدا کردم اون آدم موفق درونم رو آوردم بیرون.همه یه آدم موفق در وجودشون دارن بعضیا میارنش بیرون و هر روز شادتر و موفق تر میشن بعضیا هم تا ابد توو فاز منفی می مونن.

همه بهم میگن خیلی تغییر کردی من الان ۳ سال هست دانشجو ام به گفته خودمم نباشه بقیه میگن از همیشه حالم بهتره و میگن خوشبحالت...

امیدوارم نور رو بندازی روی خودت و اول خودت رو دوست داشته باشی مطمئن باش کسی که با حال خوب وارد رابطه آشنایی میشه خیلی رابطه اش قشنگ تره نسبت به کسی که خودش زو دوست نداره و دنبال توجه بوده...

به اون توصیه سکوت عم توجه کن

ببخشید طولانی شد چون خودم شرایطت احتمالا توجه کردم حیفم اومد در حد خودم کمکت نکنم.

قشنگم به خدا منم حالم بد بود.منم همش دلتنگ بودم منم همش گریه می کردم.اما اینم بهت بگم من قبل آشنایی باهاش به اندازه الان عاشق خودم نبودم حتی می تونم بگم زیاد خودم رو دوست نداشتم و...

موفق باشی درپناه خدا

گفتی هرچی شد به عهده خودم می خوامش...

من جلوی بابام خودم رو زدم که من می خوامش😁گفتم هرچی بشه بشه من می خوامش باید بذارین باهاش رفت و آمد کنم لباسم از گریه شده بود خیس خیس...سنمم کم نیست این ماجرا هم برای ۴ ماه پیش هست.

بابام رفت با طرف صحبت کرد منم دعوا نکرد و ماجرا های بعدش...دستشون درد نکنه که باعث شدن باهاش کات کنم خداروشکررررررررررررررر

بهت گفتم که به توصیه هام حداقل یه ارزشی بذاری و فکر نکنی من درکت نمی کنم و دارم قصه میگم.

اونم  اتفاقا کلییییییییی وعده داده بود و حرفای عاشقانه ولی خب کو میان خرف و عمل فاصله زیاده...همون حرفاش توو ذهنم می پیچید و دیوونه ام می کرد و توو خواب داد می زدم می خوامش چرا نگذاشتید بهش برسم...

که بابام میومد توو اتاقم می گفت دخترم خودت بعدا با چشمات همه چیز رو می بینی لطفا به زمان اعتماد کن اگه دوستت داشته باشه برمی گرده بین من و اون یه قراری هست که بهت نمیگم دوستت داشته باشه فرصت برگشت بهش دادم نگران نباش‌...

که زمان بهم نشون داد چطور آدمی بوده...

اون شرایطش فراهم بود برای دوست داشتن من و عمل کردن به وعده هاش خودش نخواست که به جهنم

جدا از تمام این حرفا...

اگه تو با نمره ۱۰۰ اون رو می خوای

اونم باید تورو با نمره ۱۰۰ بخواد.

خیلی چیز منطقی هست.

هم منطق قبول می کنه هم احساس...

مگه بی ارزشی که طرفت تورو کم تر بخواد وحس ناکافی بودن و ناامنی بهت بده...

عشق یعنی حالت خوب باشه یعنی آروم باشی و امنیت داشته باشی.