سلام من با یه پسری دوست شدم سر دیت اول که رفتیم به چهره اش که دقت کردم دیدم خیلی جاافتاده و مردونست شوخی خنده گفتم مجردی؟ گف آره چطور گفتم هیچی همینجوری گف ن ندارم گفتم یوقت زنت نفهمه باهمیم گیس و گیس کشی بشه بعد دوتایی باهم خندیدیم
دیت دوم که رفتیم دیگه واقعا بهش شک کردم شب بهش پیام دادم گفتم تو زن داری گف آره بهش فش دادم گفتم خجالت نمیکشی؟ بعد یه عالمه بهش فش دادم اونم بلاکم کرد امروز دوباره پیام داد هستین شات بزارم؟
منم از حرف شما حالم بد شد قیافه مگه دست خود آدمه؟؟
ادم میتونه یه عکس درست درمون بزاره انگار خوابیده حال نداشته عکس بگیره
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرابچه ها بنظرتون پیامایی که واسش ارسال کردم خوبه؟فکر کرده چون سنم کمه احمقم!
این مرد کلا کنسله از نظر من بازم خوددانی
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
چه ربطی داره الان به قیافش؟قیافش دسته خودشه؟!چیزای بی ربط رو به هم ربط ندینشما به استارتر میگی عکسشو ...
الانم رو حرفم هستم بحث قیافه هم نباشه عکس پروفایل شو نگاه کنین
یه عکسی هس که انگار خونه خاله دراز کشیده
ادم با شخصیت عکس پروفایلش رو هم با دقت انتخاب میکنه
بازم نظرتون محترم