2777
2789

سلام من با یه پسری دوست شدم سر دیت اول که رفتیم به چهره اش که دقت کردم دیدم خیلی جاافتاده و مردونست شوخی خنده گفتم مجردی؟ گف آره چطور گفتم هیچی همینجوری گف ن ندارم گفتم یوقت زنت نفهمه باهمیم گیس و گیس کشی بشه بعد دوتایی باهم خندیدیم 

دیت دوم که رفتیم دیگه واقعا بهش شک کردم شب بهش پیام دادم گفتم تو زن داری گف آره بهش فش دادم گفتم خجالت نمیکشی؟ بعد یه عالمه بهش فش دادم اونم بلاکم کرد امروز دوباره پیام داد هستین شات بزارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میگه اره حتما داره دیگه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

شنبه خطریه نرو😐

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من عکس پروفایل شو دیدم حالم بد شد با این دیت میری تو😷