2777
2789
عنوان

کیا شب یلدا تنهایید

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 82 پست

مه هم جایی نمیریم.همسرم فردا شیفته .من و پسرم هستیم.

خواهرم دعوتم کرده ولی راهش دوره شنبه هم پسرم امتحان داره نمیتونیم بریم و شب برگردیم.

خواهرشوهر م تنهاست ولی اصولا دوست داره من اونو دعوت کنه .یه هفته خونمون بود تازه رفته حوصله شو ندارم دوباره بگم بیاد.

هر سال کلی تدارک میدیدم.کرسی نمادین می ذاشتم و‌‌.‌‌...

ولی امسال حالم هم زیاد خوش نیست.

چیزی هم نمی خوام درست کنم.

تصمیم گرفتم پسرم رو سوپرایزکنم. کارت بهش میدم میگم برو هرچی دلت میخواد خوراکی و تنقلات بخر.شام هم براش فسفود سفارش میدم.همینجوری کلی حال میکنه.

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
آره بیچاره ها میخایم سوپرایز بشن بهشون نمیگیم یهو میریم

کاش همه آدما آنقدر مهربون بودن بعضیا اصلا یادشون می‌ره پدر بزرگ یا مادر بزرگ دارن منم گاهی به مادر بزرگم سر میزنم خیلی خوشحال میشه اما نوه های دیگه رو چه بگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم والا خدایی داداشم رو بگم میخام بیام خونه ات برام کم نمیذاره ولی با زنش راحت نیستم

دقیقا میگن خونه کسی برید که با خانم خونه نسبت دارید که شانس شما خواهر تون اینجور گفته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
دوری واقعا سخته ولی خب بازم خدا رو شکر اره منم دوست داشتم همین یا مهمون بیاد یا مهمونی برم ولی خب کس ...

اره واقعا خدا رو شکر که دخترم پیشمه .  کسی با ما حال نمیکنه 😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
کاش همه آدما آنقدر مهربون بودن بعضیا اصلا یادشون می‌ره پدر بزرگ یا مادر بزرگ دارن منم گاهی به مادر ب ...

آذه واقعا گناه دارن 

من گاهی میرم کاراشون رو میکنم گاهی غذا میدم براشون دلم میسوزه 

ایکاش من هیچوقت پیر نشم پیری خیلی بده....

آذه واقعا گناه دارن من گاهی میرم کاراشون رو میکنم گاهی غذا میدم براشون دلم میسوزه ایکاش من هیچوقت پی ...

خدا برات جبران کنه تو زندگیت ان شاالله بچهات هزار برابر که به اونا خوبی می‌کنی بهت خوبی کنن 

خیلی ثواب داره اونا هم یه روزی جوان بودن ولی حالا بعضیا میگن پیرا بدرد نمیخورن و فلان و بماند

بزار حال نکنن دلشون خوش بدون ما 😂😂

😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
داداشم ماهه ولی زنش گناه داره بخاطر من خونه مادرش نره

چه خواهر شوهر مهربونی آفرین

خواهرشوهر من هرسال چهارشنبه سوری میگه از سر و صدا میترسم میاد خونمون.منم دلم میخواد برم خونه خواهرم پسرم اونجا با بچه هاشون کلی حال میکنن ولی به خاطر خواهرشوهر م نمیتونیم بریم. اصلا رعایت نمیکنه ادمو

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید.