korea_lover مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3275 عنوان یه دختر 115 بازدید | 22 پست ۲۰ ساله چه کارایی برای بهتر کردن ظاهرش انجام بده روتین بگینمامانم راهنمای خوبی نیست برای اینکارا پس لطفا راهنمایی کنید کوبرام رفیق صوغرا💜 دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام. امروز | 18:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 421 والا چهارسال ازمن بزرگتری.. هرچندمن اهمیت نمیدم به ظاهرم Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
14_مرداد عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 477 آب زیاد بخورچیزای چرب زیاد نخورضد آفتاب حتما بزنآبرسانمرطوب کننده آرایش هم زیاد نکناگه هم میخوای آرایش کنی وسایل جنس خوب بخر
korea_lover مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3275 والا چهارسال ازمن بزرگتری.. هرچندمن اهمیت نمیدم به ظاهرم اشتباه میکنی در کنار درس به خودت برس کوبرام رفیق صوغرا💜 دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.
abol0007_6 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 2629 استرس دوری کنکرم ضد افتاب و اب رسان و این چیزا رو توی زندگیت بیار۱۱ بخواب ۷ بیدار شوورزش کنهر روز با یخ صورتت رو ماساژ بدهوهمینا رو میدونم مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 421 اشتباه میکنی در کنار درس به خودت برس نچرال بهتره بقول امروزیا 🥰🤌🏼 Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
korea_lover مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3275 آب زیاد بخورچیزای چرب زیاد نخورضد آفتاب حتما بزنآبرسانمرطوب کننده آرایش هم زیاد نکناگه هم میخوای آرا ... ضد آفتاب شوینده فوم صورت و تونر استفاده میکنم برای بدنم نمیدونم چیکار کنم چه شوینده ای بگیرم که خوشبو باشه با لیف بشورم خودمو یا چی ؟ کوبرام رفیق صوغرا💜 دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.
مون_چایلد عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 33 ورزش، روتین پوستی و ارامش😌 فرزندِ ماه ،تو میدرخشی. وقتی ماه بالا میاد، دیگه نوبت توئه...
korea_lover مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3275 نچرال بهتره بقول امروزیا 🥰🤌🏼 نگفتم که عمل زیبایی کن گفتم به خودت برس به پوستت به بهداشت دندونت و ورزش کن برای اندامت کوبرام رفیق صوغرا💜 دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.
14_مرداد عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 477 ضد آفتاب شوینده فوم صورت و تونر استفاده میکنم برای بدنم نمیدونم چیکار کنم چه شوینده ای بگیرم که خوشب ... من بادی اسپلش میزنمشبا میتونی به صورتت گلاب هم بزنی خیلی خوبه
chuko عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 421 نگفتم که عمل زیبایی کن گفتم به خودت برس به پوستت به بهداشت دندونت و ورزش کن برای اندامت بیخیال.. مهم نیستم Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌
korea_lover مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3275 استرس دوری کنکرم ضد افتاب و اب رسان و این چیزا رو توی زندگیت بیار۱۱ بخواب ۷ بیدار شوورزش کنهر روز با ... یخ چه تایمی از روز؟بریزم توی طرف بعد صورتمو بزارم داخلش؟چن دقیقه؟ کوبرام رفیق صوغرا💜 دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.
korea_lover مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3275 ورزش، روتین پوستی و ارامش😌 برای شستن بدن به جای لیف از چی استفاده کنم بهتر باشه؟ کوبرام رفیق صوغرا💜 دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.
korea_lover مدیر استارتر عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3275 من بادی اسپلش میزنمشبا میتونی به صورتت گلاب هم بزنی خیلی خوبه بادی اسپلش دارم ولی بجای لیف نمیدونم چی استفاده کنم آخه گردنم داره تیره میشه با شستنم فرقی نکرد کوبرام رفیق صوغرا💜 دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.