2777
2789
عنوان

یه دختر

115 بازدید | 22 پست

۲۰ ساله چه کارایی برای بهتر کردن ظاهرش انجام بده روتین بگین

مامانم  راهنمای خوبی نیست برای اینکارا پس لطفا راهنمایی کنید

کوبرام رفیق صوغرا💜  دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چهارسال ازمن بزرگتری.. هرچندمن اهمیت نمیدم به ظاهرم

اشتباه میکنی در کنار درس به خودت برس

کوبرام رفیق صوغرا💜  دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.

استرس دوری کن

کرم ضد افتاب و اب رسان و این چیزا رو توی زندگیت بیار

۱۱ بخواب ۷ بیدار شو

ورزش کن

هر روز با یخ صورتت رو ماساژ بده

و

همینا رو میدونم 

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
آب زیاد بخورچیزای چرب زیاد نخورضد آفتاب حتما بزنآبرسانمرطوب کننده آرایش هم زیاد نکناگه هم میخوای آرا ...

ضد آفتاب شوینده فوم صورت و تونر استفاده میکنم 

برای بدنم نمیدونم چیکار کنم چه شوینده ای بگیرم که خوشبو باشه با لیف بشورم خودمو یا چی ؟

نچرال بهتره بقول امروزیا 🥰🤌🏼

نگفتم که عمل زیبایی کن گفتم به خودت برس به پوستت به بهداشت دندونت و ورزش کن برای اندامت

نگفتم که عمل زیبایی کن گفتم به خودت برس به پوستت به بهداشت دندونت و ورزش کن برای اندامت

بیخیال.. مهم نیستم

Cold 𝖺𝗇𝖽 𝗂𝗇𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

استرس دوری کنکرم ضد افتاب و اب رسان و این چیزا رو توی زندگیت بیار۱۱ بخواب ۷ بیدار شوورزش کنهر روز با ...

یخ چه تایمی از روز؟

بریزم توی طرف بعد صورتمو بزارم داخلش؟چن دقیقه؟

ورزش، روتین پوستی و ارامش😌

برای شستن بدن به جای لیف از چی استفاده کنم بهتر باشه؟

من بادی اسپلش میزنمشبا میتونی به صورتت گلاب هم بزنی خیلی خوبه

بادی اسپلش دارم ولی بجای لیف نمیدونم چی استفاده کنم آخه گردنم داره تیره میشه با شستنم فرقی نکرد