2777
2789
عنوان

کیا شب یلدا تنهایید

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 82 پست

اگه خودت اوکی هستی خب بگو اونا بیان

وگرنه برای خودتون برنامه بچین،غصه خوردن نداره

من پدر و مادر خودم در قید حیات نیستن،مادرشوهرم هم اهل برنامه گذاشتن نیست. قراره با همسرم و دوتا پسرام بریم رستوران که موسیقی زنده هم داره،اینجوری به بچه‌هام خیلی بیشتر خوش میگذره تا مهمونی. سختش نکن عزیزم که فکر کنی حتما باید یه‌ کسی از بیرون بیاد و فضاتون رو عوض کنه،یه برنامه بچین واسه خودتون.

من ک شوهرم سرکاره..منم با دوتا دختر ۷ماهه و ۶سالم..من تنهایی رو دوسدارم اتفاقا..میریم خوراکی میخریم میخوریم شبم اتفاقا زود میخوابم واسه ما مادرایی ک بچه کوچیک داریم خواب شب از همه چی برامون باارزشتره..خخخخ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خودت اوکی هستی خب بگو اونا بیانوگرنه برای خودتون برنامه بچین،غصه خوردن ندارهمن پدر و مادر خودم د ...

اره راست میگی ولی گفتم یه شبم با خانواده باشیم ولی اره واسه خودمون دو نفر برنامه میچینم

من ک شوهرم سرکاره..منم با دوتا دختر ۷ماهه و ۶سالم..من تنهایی رو دوسدارم اتفاقا..میریم خوراکی میخریم ...

منم کلا از مهمونی های شلوغ خوشم نمیاد ولی چون خانوادم دورن ، گفتم امسال حداقل با خواهر شوهرم باشیم

آخی شما مادر دختری هستین ما هم مادر و پسری

ای جان خدا حفظتون کنه واسه هم عزیزم 😍

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
اگه خودت اوکی هستی خب بگو اونا بیانوگرنه برای خودتون برنامه بچین،غصه خوردن ندارهمن پدر و مادر خودم د ...

منم پدر و مادر خودم و پدر و مادر همسرم فوت شدن

وقتی مادرم زنده بود هميشه همه اونجا جمع می‌شدیم و خیلی هم خوش می‌گذشت

ولی الان کلا به پسرم یاد دادم که تنهایی هم میشه شاد بود حتما که نباید جایی بریم

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
اره راست میگی ولی گفتم یه شبم با خانواده باشیم ولی اره واسه خودمون دو نفر برنامه میچینم

من سالهاست که خودم رو عادت دادم خانواده یعنی خودم و همسرم و پسرام، اینجور مناسبت‌ها غصه الکی نمیخورم و خدا رو شاکرم که جمعمون با خودمون جمع هست.

برو خوش بگذرون دوتایی عزیزم

شما هم میگی من دیگه زنگ نزنم به خواهر شوهرم؟

آره بابا شاید اون بنده خدا هم شرایطش رو نداره آدم تو زندگی دیگران که نیست.

خودتون تو خونه دونفری جشن بگیرید ما که اکثرا اینجوری هستیم خودمون سه نفری خیلی وقتها هم پیش میاد تو مناسبت‌ها همسرم شیفت میشه من و پسرم دونفری میشیم

منم پدر و مادر خودم و پدر و مادر همسرم فوت شدنوقتی مادرم زنده بود هميشه همه اونجا جمع می‌شدیم و خیلی ...

خدا رحمت کنه والدینت رو عزیزم

درسته

خودمون باید یاد بگیریم و به بچه‌هامون هم یاد بدیم که حال خوششون رو به بقیه گره نزنن بلکه خودشون براش یه حرکتی بزنن.

خدا رحمت کنه والدینت رو عزیزمدرستهخودمون باید یاد بگیریم و به بچه‌هامون هم یاد بدیم که حال خوششون رو ...

خدا پدر و مادر شما رو هم بیامرزه عزیزم

دقیقا بچه ها هم اینجوری یاد میگیرن .دیگه زمان قدیم نیست که دور همی ها زیاد باشه و خانواده ها پرجمعیت باشن.