2777
2789
عنوان

کیا شب یلدا تنهایید

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 82 پست
آره بابا شاید اون بنده خدا هم شرایطش رو نداره آدم تو زندگی دیگران که نیست.خودتون تو خونه دونفری جشن ...

هر چی هست اینا یهونه اس هیچ توجیهی نداره ولی واقعا بیخیالش شدم اصلا کاشکی از اول مطرح نمیکردیم که اینجوری سبک بشیم

ما قراره بربم دور دور با همسرم و نی نیم بعدش چن تا خونه وسایل خریدیم بدیم نزری همسرم بود وبرگردیم خو ...

احسنت به شما

خیلی کار خوبیه .واقعا شاد میشم

ولی من کسی رو نمیشناسم که بخوام براش چیزی ببرم .

دوستم تعریف می‌کرد میگفت یه سال شب یلدا هم پدرم کلی وسیله خریده بود هم برادرم خیلی زیاد بود میگفت مادرم به زنبیل برداشت از همه چی گذاشت توش داد دست من و برادرم بردیم دادیم به یکی از همسایه ها که مستحق بودن .

میگفت سالها بعد اون همسایه برای مامانم تعریف کرده بوده که هیچی تو خونه نداشتن وقتی شما برامون اون چیزا رو فرستادید چقدر بچه هام شاد شدن و یه خاطره خوبی شد

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ولش کن وقتی بهونه اورده یا کس دیگه ای پیدا کنید و سر بزنید یا دونفری خوش بگذرونید البته میل خودته ...

جدی میگی؟ یعنی دیگه واضح گفته راه نمیدم! توام بودی نمیرفتی دیگه هیچوقت؟ 

هر چی هست اینا یهونه اس هیچ توجیهی نداره ولی واقعا بیخیالش شدم اصلا کاشکی از اول مطرح نمیکردیم که ای ...

آره دیگه بازم شما خودتون طرفتون رو بهتر می‌شناسید

اینا تجربه میشه 

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
احسنت به شماخیلی کار خوبیه .واقعا شاد میشمولی من کسی رو نمیشناسم که بخوام براش چیزی ببرم .دوستم تعری ...

چه خوب خدا مادرتونو خیر بده که دلشونو شاد کردن😍

همسرم چن تا میشناسن از این خانواده هامیدونیم نمیتونن خرید کنن برا این مراسمات میبریم بلکه اون شب خوشحال بشن ذوق شوقشونو به ما هم منتقل میکنن وروجک هاشون😍😄 وسایل یلداس و برنج روغن مرغ و.......چن تا خورده ریزه