2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5459 بازدید | 188 پست
دقیقا .تازه ببرش بالا بگو اصلا هم اینطوری نیستی.ارزش آدم بیشتر از قیافه آدم هست

دقیقا ازبس توخونه بهش گفتن اینطوری که اعتماد بنفس نداره میخواد خودشو بدبخت کنه آدم دیدم خیلی بدتر بوده خانوادش همچین ازش تعریف میکردن وبالا میبردنش که درآخر بختشم بلند شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوادم ناچار میترسن اینم نشه و تا آخر تنها بمونه خواهرم جذابیت ندارن لاغر

دلم واسه خواهرت میسوزه واسه همیچین خواهری ک داره!

والا با چیزایی ک گفتی خیلی ظاهر بینی و فقط زیبایی برات مهمه !

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
نزارید خواهرت خودشو بدبخت کنه این اقا فقط واسه چندسال ایشونو به عنوان معدرت میخوام کلفت میخواد تا بچ ...

ده سال دیگه اون آقا هم سنش بالا می‌ره 

خواهرم میگه برم تو خونش مهرم میفته به دلش نزدیکم میشه

خوب غیر مستقیم گفته دیگه من فکر می کنم مسئله همینن احتمالا علت جدایی هم همین بوده

اگه این باشه قضیه .خوب بهتر می‌تونه تصمیم بگیره.خدا کنه همین باشه .ولی بازم خواهرش ضربه میخوره مگه میشه همینطوری زندگی کرد آخه 

منصرفش کن اسی من خودم توپرم قیافمم همه میگن خوبه و فلان ۳۱سالمه هیشکی منو نخواست پس به لاغری و اینا نیس شاید طلسم چیزیه 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

حالا من خودم یذره تپلم ،نه چاقم  نه لاغر 

ولی لاغری که بد نیست استارتر اگر بد بود الان همه دنبال لاغر شدن نبودن 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم