2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5475 بازدید | 188 پست
استارتر ببخشیدا خوب خواهرت بره کلفتی خونه مردم بهتر از این ازدواج نکبت بار نیست؟

دقیقا .الان براش تازگی داره وقتی ببینه مردی که زنش شده اصلا کنارش نمیخوابه وقتشرو داره با کسی دیگه میگذرونه.چون اون خیابونیا که نمیان بچه های اینو نگه دارن.اونوقت بیشتر ضربه میخوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عقدش نکنه پرستار بشه ماهیانه پولی بگیره .مگه میشه عقد کنه بعد بهش دست نزنه الکی میگه.خانوادت چی م ...

خانوادم ناچار میترسن اینم نشه و تا آخر تنها بمونه 

خواهرم جذابیت ندارن لاغر 

دلیل جدا شدنش از زن قبلیش از همین الان مشخصه 

آدم هزار سال تو خونه پدرش بمونه بهتره تا این مدلی شوهر کنه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین خواهرت خونه پدرش باشه خیلی بهتره تا اینکه شوهر داشته باشه و عاطفی تامین نشه 

حس تنهایی متاهلی عذابش بیشتره 

خواهرت حق داره خودش مادر بشه عشقو تجربه کنه 

رو باورش کار کن ما هر چی میکشیم از این ذهنه رو ذهنش کار کن دیدیشو عوض کنه 

باشگاه و رژیم غذایی و یکم رسیدگی به پوست و مو خرج زیادی نداره رخت و لباس شیک بپوشه ارزون و گرون بودنش مهم نیست حرفه هنر یاد بگیره 

وصل شه به خدا با قران نماز شب من حس خوبی از صحبت های این اقا نگرفتم 

وضعش خوبه مادرش سرحالع دهختراش ۱۰ ۱۲ و ۵ گفته باید با دختران باشه من هیچی نمی‌خوام نه جنسی نه هیچی

پس به خواهرت بگو دنیای خوبی تجربه نخواهی کرد،نیازاتو الان برطرف نکنی اونموقعم نکنی،

میزدین تو دهن این خاستگار یجوری میگه رابطه نمیخام ک انگار لطف میکنه مگه خود خواهرت ازدواج میکنه رابطه و بچه نمیخاد خب اگر جفتشون نمیخان یه قراردادببندن پرستارکارفرما بشن دگ

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اصلا نزار بله بگه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چرا گفته رابطه نمیخوام خیلی عجیبه

مشخصه عزیزم نیازش رو از خیابونیا و زنای هرز تامین می‌کنه این خانوم رو فقط برای بچه های میخواد .مگه میشه مردی زن بگیره باهاش رابطه نداشته باشه بعید هم نیست از اینم استفاده کنه به کاراشم ادامه بده آخرم بگه از اول گفته بودم

کلفت میخواد مادرو بچهاشو جمع کنه بره جای دیگه خودشو خالی کنه ،صد سالش هم بشه ازدواج نکنه بهتره تا با ...

دختراش کافیه بزرگ بشن و ازدواج کنن ازش جدا میشه برای همین مهریه درست حسابی هم نمیندازه براش

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

استارتر ببخشیدا خوب خواهرت بره کلفتی خونه مردم بهتر از این ازدواج نکبت بار نیست؟

تا حالا نخواستنی بودن رو تجربه نکردی 

همه هم سنهات ازدواج کرده باشم و تنها بمونی 

پدر و مادرت فکر کنم همیشه تنها میمونی و نگرانن

خانوادم ناچار میترسن اینم نشه و تا آخر تنها بمونه خواهرم جذابیت ندارن لاغر

بابا بخدا جذابیت تو سینه درشت نیست من خودم اندامم عالیه و یکم سبزه ام اما قیافه و دماغم خوب نیست خواستگار ندارم

اما مطمئنم خواهرت پشیمون میشه از انتخابش