2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3635 بازدید | 224 پست
پس خیانت نکنهکاملا معلومه طرف مرده هستی

واقعا طرفشم چون جلوی چشمام دیدم یه جوون سرزنده و شاد چجور به یه مرد متاهل افسرده تبدیل شده خیلی غمگینه خیلی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

همین جمله رو اگه نامزدت هم مثل این مرد بود می گفتی؟

من هیچوقت فضا رو برای همسرم اینجور سمی نمیکنم که مجبور بشه از شر من بره سمت اکسش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا طرفشم چون جلوی چشمام دیدم یه جوون سرزنده و شاد چجور به یه مرد متاهل افسرده تبدیل شده خیلی غمگی ...

این آدم بی عرضه هست که بدون زنش نه شغل درست حسابی قراره داشته باشه نه مهریه زنه رو می تونه بده بعد از اون طرف هم فیل اش یاد هندوستان کرده 

پس حواسش به زندگیش باشه دور اون دختره نره یعنی اگه زنش بخواد بره با یکی دیگه مشکلی نداره ولی طلاق نگ ...

من با کارش موافق نیستم ولی زنش خیلی شرایط مسمومی تو خونه براش ایجاد کرده یه پسر شاد رو تبدیل به یه مرد افسرده کرده زندگی و احساسات و عواطفش رو به بازی گرفته. 

عقلش نمیرسه رابطه جنسی هم با دختره داره

اینو نمیدونم ولی با شناخت از دختره بعید نیست 

من هیچوقت فضا رو برای همسرم اینجور سمی نمیکنم که مجبور بشه از شر من بره سمت اکسش

یعنی خط قرمز ها ات رو هم رد کنه بازم حرفی نمیزنی؟

مثلا تو از یه رفتار از یه وسیله بدت میاد اما همسرت خوشش میاد هیچ اعتراضی نمی کنی؟

آدم یه طرفه نباید قضاوت بکنه 

این آدم بی عرضه هست که بدون زنش نه شغل درست حسابی قراره داشته باشه نه مهریه زنه رو می تونه بده بعد ا ...

به قول خودش تو اسنپ میرم ولی دیگه زیر فشار این زن نمیخواد بره فقط بخاطر بچه ها مونده فقط و فقط 

یعنی خط قرمز ها ات رو هم رد کنه بازم حرفی نمیزنی؟مثلا تو از یه رفتار از یه وسیله بدت میاد اما همسرت ...

منو همسرم مشترکات خیلی زیادی داریم از دست هم ناراحت میشیم ولی همو درک میکنیم هیچ خط قرمزی نداریم که اون یکی نداشته باشه 

به قول خودش تو اسنپ میرم ولی دیگه زیر فشار این زن نمیخواد بره فقط بخاطر بچه ها مونده فقط و فقط

اگه بچه هاش رو دوست داشت هیچ ‌وقت به مادرشون خیانت نمی کرد طلاق بهتره تا اینکه بچه به قول خودت ات تو یه محیط سمی پدر و مادر بمونه 

اگه بچه هاش رو دوست داشت هیچ ‌وقت به مادرشون خیانت نمی کرد طلاق بهتره تا اینکه بچه به قول خودت ات تو ...

به قول خودش در حد سرویس رفت و آمد میتونم براشون نقش پدری همسری داشته باشم در همین حد راضیم خیلی افسرده شده از دست زن بی احساسش

دنبال تنوع طلبی نیست به قول خودش دنبال کسیه که باهاش روحیه مشترک داشته باشه احساسات همو درک کنند میگ ...

مگه روز اول طرف رو ندیده بود 

در ضمن کدوم زن و شوهر یا حتی دوتا دوست وجود داره 

که در همه چی اشتراک نظر داشته باشن 

اتفاقاً آدم دنبال یه چیز متفاوت تر نسبت به خودشه 

مثلاً من رنگ آبی دوست داشتم ولی صمیمی ترین 

دوستانم رو طرفداران قرمز تشکیل دادن 

هیچ وقت دو سر مثبت یا دو سر منفی همدیگه رو جذب 

نمی کنند اتفاقاً دو قطب مخالف جذب هم میشن 

مثل آهن ربا 

تو کات بودن با اون دختره که ازدواجش سر میگیره دختره هم چند سال بلاکش کرده بوده تازه برگشتن بهم

کسی که زن داره و تکلیفش با زنش رو مشخص نکرده 

فیلش یاد هندوستان کرده هرگز آدم درستی نیست

یه آدم هوس بازه همچنین اون دختری که با مرد متأهل 

بنای دوستی گذاشته هم آدم سالمی نیست 

این زن خدایی داره و این آدم چوب خیانتش رو 

دیر یا زود میخوره 

نمیدونم دیگه خب شاید من درکش میکنم روحیات منم بهش نزدیکه آخه بعدش من دختره هم میشناسم میگه مشکلات ما ...

عجب شما چرا یه طرفه قاضی رفتی 

شما که جای اون زن نیستی 

طبق گفته خودت فقط حرفهای پسر عموت رو شنیدی 

دفاعیه اون زن بی خبر از همه رو که نشنیدی 

خدا به داد شما برسه 

بترس از روزی که بخاطر قضاوت اشتباه خودت 

اشتباه قضاوت بشی