2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 236 پست
اقا وقتی می خواست زن بگیره ننی دونست زنش مذهبی و خودش چطوریه حالا فهمیده تایپ خودش نیست و بهم نمیان ...

چی بگم شاید فکر کرده تو زندگی بعدا به یه سری مشترکات میرسند نشده دیگه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چه جالب الان دختربازی و هرزه بودن شده نکته ی مثبت برای یه مردو بچه به بغل بودن یک مرد،مایه ی تاسف و ...

دیگه سلیقه های رفتاری متفاوته گلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این آقا خوشی زده زیر دلش.خودش دل به زندگی نمیده بعد میگه خانمش سرده.ادم چشمش دنبال یکی دیگه باشه خوب ...

میگه بخدا اون واسش عادی نمیشه بدجوری میخواسته یه زمانی همه زندگیش با اون باشه اینقدر دوستش داره اصلا دوستی ها و روابط قبلی دختره بزاش یه ذره هم مهم نیست 

خشک بودن هم هیچ ربطی به مذهبی بودن نداره

منظورم بد رسوندم خب خانم های مذهبی کلا چجور بگم شوهرداری یکم ضعیفن تجربه کم دارند بعدش انتظار از شوهر مثلا فرزنداوری میدونند 

مثلا خانمش چه جوری خشکه خب زنی که بچه دار میشه تقریبا مثل مجردا نیست یه کم از شور و شوقش کم میشه اون دختره هم بگو اگه بهش برسی همینه بعد دوتا بچه یکم سرد میشه یکم دلگرمی بهش بده 

عزیزم هرزه بودن ،توی هیچ سلیقه ی سالمی ،باب نیست

گلم هرزه خیلی فرق داره با دختر/پسری که رفته دورش زده جوونیش کرده حالا بخواهد زندگی کنه

میگه بخدا اون واسش عادی نمیشه بدجوری میخواسته یه زمانی همه زندگیش با اون باشه اینقدر دوستش داره اصلا ...

بآور کن به اونم برسه خوشبخت نیست اونم یه جور دیگه س مثلا آزاده و همین باعث دردسر میشه واسش یا مسافرتای خارجی که میره یا هزارتا مشکل دیگه همه اینارو بهش گوشزد کن از دختره سردش کن

هر چقدر که اون اقا از زندگیش راضی نیست نباید اون خانم اینجوری بگه که من فقط درکش میکنم اون خانم کار ...

عزیزم من اون دخترخانم نیستم من فقط جای خواهرشم اینجا 

طرف پسرعموته دوسش داری ؟؟تورو خدا دست از سرشون بردار اگه به شوهرخودت و زن اون رحم نمی کنی حداقل به ب ...

من نیستم بخدا 🙄

گلم هرزه خیلی فرق داره با دختر/پسری که رفته دورش زده جوونیش کرده حالا بخواهد زندگی کنه

والا  به قول خودت،دوراش رو زده،بعد اومده یه دختر آفتاب مهتاب ندیده گرفته،بعد دو تا هم ازش بچه پیدا کرده،حالا که خانمش بارداره و احتمالا محدودیت رابطه جنسی وجود داره،فیلش یاد هندستون کرده،راست میگی هرزه نیست این آقا،فرشته س (:

دوسدختر عزیز گول اینحرفارو نخور همه مردای متاهلی ک با یکین همینو میگمن نمیخوامشو تفاهم نداریمو ازدوا ...

آخه روحیات و جوونی خودش اصلا تایپ متفاوتی داره نسبت به خانمش یه پسر خیلی سرزنده و اهل تفریح اون طرف دختر مذهبی فقط اهل درس و اداره خیلی بین دو نفرشون تفاوت بوده ولی وقتی رفتند زیر یه سقف نشون داده در حدی که زنش مثلا ماهواره میگه نزن تو خونه یا بیرون صدا آهنگ ماشین زیاد نکن روانی شده دیگه از دستش 

اون آقا بیخود کرده مگه روز اول کور بود حالا دنبال راهی برای تنوع جدیده اگه واقعاً همسرش ایراد داشته ...

دنبال تنوع طلبی نیست به قول خودش دنبال کسیه که باهاش روحیه مشترک داشته باشه احساسات همو درک کنند میگه حتی زنم سلیقه فیلم و سریال و موسیقی هم با من یکی نیست اعتقادات جای خودش 

روحیش متفاوت بود چرا با این بی خبر از همه ازدواج کرد اگه عاشق کس دیگه ای بوده باز بی‌جا کرده اومده ا ...

تو کات بودن با اون دختره که ازدواجش سر میگیره دختره هم چند سال بلاکش کرده بوده تازه برگشتن بهم

چقد من ازش حرصم گرفت اگه زن اونطرف بودم میگرفتم خفش می کردم میگه همش بچه زیر بغلشه یه طرف دیگه اش ه ...

😬😬😬