2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 214 پست
خب طلاق بگیره اگه زنش اینکارو کنه حتی اگه زنشو بکشه بقیه بهش حق میدن

طلاق چی بگیره مهریه اش رو بده خونه و ماشین به اسم خانمشه رو بده قطعا تو کارش افت میکنه بچه ها هم هستند واقعا امکان طلاق هیچ جوری نداره 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از هر ۱۰۰ تا مردی که میخوان خیانت کنن هر ۱۰۰ تاش همین دیالوگها رو میگنربطی به زرنگ بودن خانم هم ندار ...

چی بگم والا من فقط میخواهم دوباره خوشحال باشه با کسی که کنارش حس خوبی داره

خب این الان خیانت دیگهوقتی به یه نفر دیگه تعهد داره با یه دختر دیگه هم میگردهبه نظر خودت ات این یعنی ...

تعهدی که زندگی رو براش غیرقابل تحمل کرده چه ارزشی داره بعضی وقتا بین آدم‌ها تعهد رو کاغذ نیست ولی ارزش اون رابطه صدبرابر اون تعهد کاغذی 

این که طلاق بگیره غیرممکنه همین زیرآبی بره زنش نفهمه دیگه تا به قول خودش حسرتش ور بیاد دختره هم که هرزه س دیگه تومود ازدواج و اینا نیست 

تعهدی که زندگی رو براش غیرقابل تحمل کرده چه ارزشی داره بعضی وقتا بین آدم‌ها تعهد رو کاغذ نیست ولی ار ...

نمی خواد متعهد باشه؟؟ پس طلاق بگیره

طلاق هم نمی تونه؟؟چون همه ی زندگی اش وابسته به زن اش هست

پس بره بمیره

جدی این جوریم بده زنه باید باهاش یه کم راه بیاد دیگه کسی به آهنگ گیرنمیده مگه پیرزنه

بخدا میگه گفتم چرا صدا پخش کم میکنی مگه مثلا گوگوشه ‼️ گفته خب باشه گفته شاید پلیس آلودگی صوتی بنویسه شاید کسی آشنا ببینه بشنوه. 

یعنی پسرعموم دلش خونه چشمش اشکه از دست این زن یکم انگیزه نداره یکم احساس نداره. 

طلاق بده راحت کنه هم خودش رو هم زن اش روطفلک زن بیچاره اش از این مرد جدا بشه راحت زندگی کنه

امکان طلاق گفتم نیست 

پس پاش رو بشکنه بشینه سر زندگی اشبا دختر دیگه خیانت نکنه تف بهش حالا بابا هم هست

ارزش اون دوستی چون تو قلبه از صدتا ازدواج روی کاغذ و شناسنامه بیشتره 

من یه دوست صمیمی دارم مثل خواهریم از ۲۳ سالگی مطلقه شد تا الا که ۴۲ ساله هست 

بارها و بارها ازش شنیدم که فلان مرد عاشقم شده و دقیقا اقا همین دیالوگها رو در مورد خانمش میگفت 

بعد از یکی دو سال هم زن و بچه اش رو بهانه میکرد که بخاطر بچه هام مجبور به زندگی هستم و با این قطع رابطه میکرد

و جالب اینه هنوز هم خام این دروغها میشه لابد خودش دوست داره که باور کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
طلاق چی بگیره مهریه اش رو بده خونه و ماشین به اسم خانمشه رو بده قطعا تو کارش افت میکنه بچه ها هم هست ...

پس حواسش به زندگیش باشه دور اون دختره نره یعنی اگه زنش بخواد بره با یکی دیگه مشکلی نداره ولی طلاق نگیره؟اینو ازش بپرس 

اسی یه چیز میپرسم صادقانه جواب بده خودت با اینکارش موافقی؟

بعد چرا اون دختره اومده با مردی که پدر شده وارد رابطه شده؟

کوبرام رفیق صوغرا💜  دوستان عزیز کاربری رو دادم به شخص دیگه ای خودم با جدید میام.

این که طلاق بگیره غیرممکنه همین زیرآبی بره زنش نفهمه دیگه تا به قول خودش حسرتش ور بیاد دختره هم که ه ...

میگه تا جایی میرم که دیگه هیچی برام مهم نباشه آخرش رسوایی بشه بفهمند بدبخت بشم هیچی دیگه نمیخوام