ولی کلا موقعیت شغلی و اجتماعی اش به همسرش وابسته است چکار میشه مرد؟ کلا سرد شده زنش درکش نمیکنه اون احساسات و شور و اشتیاقی که اون آقا داره رو خانم نداره خیلی سنتی و مذهبی هستش در کل.
چرا حرفاش رو با شما میزنه چرا با زنش حرف نمیزنه چرا با زنش نمیره پیش مشاور ؟
نمیدونم دیگه خب شاید من درکش میکنم روحیات منم بهش نزدیکه آخه بعدش من دختره هم میشناسم میگه مشکلات ما عمقی تر از مشاوره است زنش اصلا درکی از این و احساس و عواطفش نداره
منظورت از شوق و ذوق زندگی همون هول بودنه و مدام دوست دختر عوض کردنه ولی سمت ما شوق و ذوق یعنی اینکه ...
همش میگه کاش با اون ازدواج کرده بودم کاش کات نکرده بودم اصلا اون باشه دیگه دختر دیگه و تنوع معنی نمیده براش وابستگی احساسی عمیقی داره اصلا مثل مردای بی عاطفه نیست ولی زنش نمیزاره این عواطفش رو نشون بده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خیلی گناه دارند خصوصا وقتی یه طرف پر شور و اشتیاق و احساس باشه ولی از طرف مقابلش سردی ببینه مردی که برا زندگیش همه کار کنه ولی زنش همراهش نباشه خیلی خورد و شکسته میشه
بآور کن به اونم برسه خوشبخت نیست اونم یه جور دیگه س مثلا آزاده و همین باعث دردسر میشه واسش یا مسافرت ...
میگه به اون برسم فقط یه سال هم باهاش باشم مال هم باشیم بعدش بمیرم هم راضیم اینقدر دوستش داره یعنی میگه مهم نیست چند تا دوست پسر چندتا رابطه هر چی اصلا مسافرت خارج میره هر چی بپوشه مهم نیست فقط اونو میخواهم