2777
2789

منم شنیدم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانم دکتر عاطفه الهویی نظری توزمینه زگیل تناسلی عالیه کارشون من بعد از کلی دکتر ایشون رو پیدا کردم و با یک جلسه کرایو زگیل هام ازبین رفتن و الان ایمنی بدن رو دارم میبرم بالا و باید تست پاپ اسمیر و اچ پی وی بدم ببینم ویروس ازبین رفته یا نه 

زگیل تناسلی داشتم رفتم پیش دکتر عاطفه الهویی نظری واقعا کارشون خوب بود و درمانم نتیجه داشت انشالله که جواب تست ام بیاد و منفی بشه

البته خانم دکتر گفتن 6ماه تا 2سال ویروس هستش ولی خب دارم ایمنی بدن رو میبرم بالا ولی زگیل هام ازبین رفتن