2777
2789

جریان اینه دوست مامانم با بچه هاش وسط این امتخانا زده به سرش بعد ۸ سال بیاد خونمون😐

بابامم پول نداره 

سهام عدالت مامانم و برد باهاش ۲ تا مرغ خرید اما برا میوه و اینا دیگه پول نداشت هرچی بهم گفت کارتتو بده گفتم گمش کردم نمیدونم کجاست؟😭💔

نمیدونم چرا اینکارو کردممم💔💔💔

به خدا میخوام باهاش کتاب بخرم کنکوریم بعد به مناسبت شب یلدا ۸۰ هزار تخفیف گذاشتن ارسال شم رایگان کردن فقطم تا فردا وقت داره 

دارم دیوونه میشم از شرمندگی و خجالت چرا اینکارو کردممم اخهههه؟؟؟؟کتاب بخوره تو سرممم😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اینقدر ناراحتم و اعصابم خرابه نمیتونم درس بخونم😭💔

فکرش و نکن بخاطر میوه که نیومده بودن کتاباتم واجب بوده بیخیال دفع بعد جبران میکنی

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

عزیزم میخوای پول رو بده اومد خونه میوه بخره من به شما کمک کنم کتابتو بخری 

البته فگر نکنم قبول کنی 🥲

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘