par_nahal مدیر استارتر عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3203 عنوان بیاین دلداری ام بدین فکر کنم سوتی دادم 😭🤦🏻♀️ 657 بازدید | 48 پست بچه ها من یه گند بزرگ زدم ...فکر کنم فهمیدن ...هستین بگم ؟ سریع تو تاپیک میزارم بعدش پاک میکنم فقط پیامم رو ریپلی نکنید میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷 امروز | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1021 بگو گفتی لایک کن زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1021 امروز که برقا رفته بود ...من رفتم بیرون رفتم تو پارکینگ از ماشین همسایه عکس گرفتم (کراشمه)نمیدونم چر ... تو ماشین اون چیکا میکرده؟تو چرا عکس از ماشین بگیری خوب؟خوب که چی بشه زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
مآه_آسمونی عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 1534 کاش منم دغدغه تورو داشتم دلم بهونه ای میخواد برا ادامه زندگی... :)
saharkii عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 578 امروز که برقا رفته بود ...من رفتم بیرون رفتم تو پارکینگ از ماشین همسایه عکس گرفتم (کراشمه)نمیدونم چر ... 😂😂😂شتت حست درک میکنم قلبت تندتند زده یکی دوبارم زدی تو سر کلی حرص خوردی
saharkii عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 578 تو ماشین اون چیکا میکرده؟تو چرا عکس از ماشین بگیری خوب؟خوب که چی بشه حتما گفتی یه سلفی بگیرم برا پروفایل
eshghemani عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 1021 نپرس چرا ...چون احمقم ... 😐😐😐شما باهم ازدواج کنید.بعد به بچه هاتون بگین چطور آشنا شدین..بگی برقا رفته بود رفتم عکس از ماشین گرفتم.اون تو ماشین بود 😜😂❌😂😜❌❌❌❌ زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که میتونه آرومت کنه همینه و بس
فرحنازتونممممم عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 1505 اکه منو دیده باشه بدبخت میشم ...چون دلیلی نداشت بخوام از اونجا عکس بگیرم ...فقط ماشین اون بود چشیده قشنگ بگو این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖