2777
2789
عزیزم همین که احساس ناراحتی وشرمندگی داری یعنی ادم باوحدان وشرافتمندی هستی خودتو ناراحت نکن توام ازس ...

آخه میدونی نکه خسیس باشن نه اصلاااااا به هیچ عنوان ولی همیشه تا اسم کتاب میبرم میگن هی کتاب کوه میکنی و نمیخونی😐برا چته این همه کتاب؟من میخواستم ۲ تا کتاب بخرم برا منبع نهایی هم برا امتحانای دی بهش نیاز داشتم 

با PDF هم دوست ندارم بخونم چون حرامهه  

اگه دوست داشتی در حد توانم میتونم‌ کمک کنم واسه کتاب میوه یا هر چیز ضروری🩷

نمیگم پولدارم ولی دوست دارم گره از کار کسی که واقعا نیازمنده باز کنم

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دوست داشتی در حد توانم میتونم‌ کمک کنم واسه کتاب میوه یا هر چیز ضروری🩷نمیگم پولدارم ولی دوست دا ...

ولادت حضرت فاطمه نزدیکه ان شالله به حق آبروی فاطمه زهرا خیر از زندگی و جوونیت ببینی عزیزدلمم🥹😘

ولی ممنونمممم لازم نیست همون کارت خودمو بهش میدم هرچند که آبروی خودمو پیشش بردم و دیگه ارزشی نداره 

فردا هم شاید حقوقش اومد ازش گرفتم کتاب بخرم💔

نه عزیزم فکرت اشتباهه...الویتت درست انتخاب کردی ولی شرایط باعث شده فکر کنی کارت اشتباهه...شرایطتتون ...

نمیدونم چی بگمم قلبم داره آتیش میگیره🙂💔تا لحظه آخرم دم در منتظر بود معلوم بود دارم دروغ میگمم🤦🏻‍♀️خاک توسرم قسم دروغم خوردمم💔🙂

مشکل اینجاست رفته فاتحه خوانی تا ۲/۵ نمیاد💔ولی بازم هیچی از کار زشت من کم نمیکنه بهش زنگ میزنم الان ...

قربونت برم تو هم نوجوونی .کلی برا ایندت برنامه داری خب درس و مشق تو نسبت به مهمون اولویت داره.مادرتون وقتی شرایط مهمون نداشتین باید به یه بهونه ردشون میکرد.نه تو تو منگنه قرار میگرفتی نه بابات ...❤️❤️

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
قربونت برم تو هم نوجوونی .کلی برا ایندت برنامه داری خب درس و مشق تو نسبت به مهمون اولویت داره.مادرتو ...

خودشون خودشونو دعوت کردن مامانمم روش نشده بگه نه🤦🏻‍♀️💔

آبروم رفت دارم از خجالت آب میشم

نهه خودش برگشت همه چییی خریده بود(رفته قرض کرده💔😭)

اشکال نداره گلم سخت نگیر به خودت.هممون تو زندگی حداقل یکی دوبار ازین کار کردیم ❤️

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤