2777
2789
عنوان

دست کجی اونم خونه ی نزدیکانت

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست
با دزد رفت و آمد نکن فقط باز خوبه جزو خانوادت نیست

نزدیکترین انسان زندگیم داره باهاش زندگی میکنه و ازدواج کردن و مثلا مثل زن دایی زن عمو .. و خیلی از من بزرگتره پسرش ۳۹ سالشه و این خانم  جز اونایی هست که ادعای خوب بودن زیادی داره 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
بهش بگم فهمیدم پولا مال من بوده دارم از درون منفجر میشم ی قیچی قدیمی هم داشتم سه ساله دنبالش میگردم ...

واقعا حس بدی هست استاتر آدم خیلی ناراحت میشه 

گفتنش هم خیلی سخته . ولی برای من برعکسش پیش اومد و گفتم  به طرف ،یعنی برعکس من گناهی نداشتم و یه نفر با من جوری رفتار. میکرد انگار من مشکلی دارم منم یبار بهش گفتم فلانی مگه چیزی ازم دیدی ؟ مرد باش جلو همه بگو البته اون از خاندان شوهر بود و میخواست منو خراب کنه اما خب همین گفتن من باعث شد که کلا قطع رابطه بشه اما منم  مثل الان شما تو دلم بود و هر کار کردم نشد ک نگم 

حالا مال شما برعکسه 

هر دوش سخته البته موضوع من سخت تر بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا حس بدی هست استاتر آدم خیلی ناراحت میشه گفتنش هم خیلی سخته . ولی برای من برعکسش پیش اومد و گفت ...

اره ‌واقعا حس بدیه خداشاهوه من شوهرم  جایی که کار میکنه هر چی میاورد براش نگه میداشتم میدادمش و خیلی خونه ی من میاد تو ده روز دو  سه بار میاد من هیچوقت ناراحت نمیشدم وقت و بیوقت میاد 

می‌دونی همیشه یه درصد بذار ک شاید اشتباه کردی. . خب شاید هم همین یبار بوده قبلی ها کار اون نبوده

خوب چرا همش چیزایی که ی کمی با ارزشن گم بشه و اینکه متاسفانه من خانوادم شهر دیگه هستن  و دیگرانم حتی نمیدونن که اون چیزا چ ارزشی داشتن و هر وقت میاد خونه میبینم چیزای دکوریم رو برمیداره  تهشون نگاه میکنه با انگشت بهش ضربه میزد 

اره ‌واقعا حس بدیه خداشاهوه من شوهرم جایی که کار میکنه هر چی میاورد براش نگه میداشتم میدادمش و خیلی ...

منم خیلی درد کشیدم تا اینکه به طرف گفتم تو یه ساختمان بودیم اون همه درها رو قفل میکرد کلید رو میدا به جاریم . مثلا مسافرت می‌رفتیم اگه جاریم بود همه درها باز میذاشت اما می‌خواست بره پارک حتی برای دو ساعت اگه من تنها بودم درا رو قفل میکرد اما بچش رو می‌آورد میداد من نگه دارم به. فهمیدم یه جایپنهان هم داره که کلید رو قایم کرده و فقط جاریم می‌دونه به من نگفته بود تو بودی ناراحت نمیشدی یا بخودت شک نمی‌کردی چرا با من یکی اینجوره ؟ چطور برای بچه نگه داری من خوب بودم هر جا میخوای بری بچت رو بذاری پیش من بری گشت و‌گذار