2777
2789
عنوان

دست کجی اونم خونه ی نزدیکانت

133 بازدید | 21 پست

اگه بفهمین کسی که ی عمره باهاش صمیمی هستین و اینقدر محرم زندگیت میدونستی عزیزترین ادم زندگیت داره باهاش زندگی میکنه  بفهمین از فرصت استفاده میکنه و چیزایی که تو خونت باارزش هستن رو برمیداره چطور به این ادم میفهموندین که من میدونم تو از تو خونم دزدی  کردی  دیروز  عصر داشتم میرفتم سوپری دیدم داره میاد خونه ی  ما  کلید بهش دادم گفتم برو من برم سوپری و برگردم تا اومدم چهل دقیقه شد بعد اومدم کلی  پذیرایی کردم ازش  با هم رفتیم بیرون  میخاست کارت عابر بانک از تو کیفش برداره دوتا از پولا افتاد من اصلا فکرشم نمیکردم مال من باشه گفتم تو هم‌ از اینا داری گفت اره اوردم بریم با هم قیمت بگیریم ولی زبونش بند بود ترسید دستاش لرزید من خیلی وقت بود چند تا چیرایی که تقریبا قدیمی بودن توخونم گم شده بود  دوتا جاشمعی بارزش داشتم 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولهای قدیمی کاغذی چند تا داشتم تو البومم بود وقتی دیروز اومدم نگاه کردم دیدم هم چمدونم بهم‌ریخته هم پولام نیست اونا که قدیمی تر بودن برداشته بود 

پولهای قدیمی کاغذی چند تا داشتم تو البومم بود وقتی دیروز اومدم نگاه کردم دیدم هم چمدونم بهم‌ریخته هم ...

می‌دونی همیشه یه درصد بذار ک شاید اشتباه کردی. . خب شاید هم همین یبار بوده قبلی ها کار اون نبوده

دقیقا اصلا انگار دستاشون میخاره حتما یه چیزی بدزدن اه

خب باید بره روانپزشک اینو من تو یه فیلم دیدم ژنه وضعش هم خوب بود. اما هر جا میرفت سوپری یا هرجا باید یه چیزی برمیدذشت می‌گفت دست خودم نیس و خودم هم ناراحتم 

بهش بگم فهمیدم پولا مال من بوده دارم از درون منفجر میشم ی قیچی قدیمی هم داشتم سه ساله دنبالش میگردم الان دیگه فهمیدم که کار خوده احمقشه از نظر مالی تامینه و حتی بگم پولداره خودش زمین کشاورزی داره ارث بهش رسیده و باغ دارن خونه و دوتا ماشین گرون قیمت دارن و من 

قیمت چی رو بگیرید اسی متوجه نشدم

نگا پولها ی قدیمی از تو کیفش افتاد گفتم تو هم از اینا داری گفت اره اوردم ببرم قیمتشو بپرسیم