2777
2789

دوستای خوبم ، پسر من عاشق گربه DSH هستش . انقدر گفت تا براش آوردم خونه دامپزشکی مرتب میبرم و کاراش کامل انجام شده. ولی هرروز یکی دو بار حس میکنم تو گلوم موی گربه رفته . آب نمکم قرقره میکنم در نمیاد. می خوام بدونم آیا این موها باعث ایجاد مشکل میشه یا نه؟ 

ممنون میشم دوستانی که پیشی DSH تو خونه دارن پاسخ بدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا فقط احساسه 

گربه‌ی من الان ۴ سالشه تاحالا هیچی‌نشده 

شونه‌ش می‌کشم، مرتب گردگیری میکنم و جاروبرقی میزنم، غذای خوب و مولتی ویتامین بهش میدم 

مامان من اولش گربه‌ی داداشمو تو اتاق خودش راه نمی‌داد که تختش مویی نشه الان پیشی میره زیر پتو با مامانم می‌خوابه 

اره عزیزم جفتمون dsh داریم یذره سخت هست خب قطعاولی شیرینیاش بیشتره بچه‌ها هم وقتی پت دارن مسئولیت‌پذ ...

مرسی عزیزم آخه یکی از دوستام گفت یه فوق تخصص گوارش بهش گفته اگه موی گربه وارد ریه یا معده و روده بشه فقط با جراحی خارج میشه. منم خیلی ترسیدم. ممنون که پاسخ دادی

نمیدونم گربه شون چی بود ولی دوستم رفت دکتر 

بهش گفت یه میکروب توی بدنته ک از حیوان خونگیه وقتی گفته بود گربه دارم گفته بود بدترین نوع حیوان خونگی گربه اس 

چون بچه کوچک داشت بهش گفته بود اگه این مشکل برای بچت پیش بیادعواقب خیلی بدی داره

خودشم آزمایش و....بالای ۱۰ یا۱۵ میلیون پاش دراومد 

اونم مثل شماهمیشه میگفت دکترم ودامپزشکی میبرم انقدرخرجش میکنم و از این حرفها