2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 238 پست
دقیقا والا ما همه ی خاندانمون بلندیم بابا بزرگم حدود ۲ متره!😅😅 ..زیر ۱۶۸ نداریم اصلا بعد تو سایت م ...

تو چه بیشعوری 

کاش عقلم داشتی . اسی از قدش ناراحته داری قد خودتو خاندانتو به رخ میکشی؟ تو دیگه کی هستی

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم بیشعور شمایی که بدون دلیل میای میپری به من ..من در جواب اون کاربری که پست گذاشت کامت گذاشتم ن ...

ببین تو عن کردستان هم نیستی با این اخلاق و رفتارت 

اگه تو کوردی پس دوستای باشعور من که کردن اونا حتما یه قومیت دیگه ن 

دیگه هم ریپ نزن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدیدا پسراهم قدشون بلند نیس اتفاقا این قد به اغلب پسرا میخوره لباستم متناسب با اندامت انتخاب کنی جذاب میشی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
واقعا قد بلند خوبه؟پس چرا ما رو مسخره میکنن😐من 168 ام پاشنه بلند نمیتونم بپوشم یه کفش مجلسی خوب نمی ...

چند سالته؟

من قدم تو نوجوونی دیلاق محسوب میشد ولی الان نرماله بستگی به هیکلتم داره 

شرکت‌هایی که مدل استخدام میکنن ویکتوریا سکرت شرکتهای هواپیمایی و....☺️اینکه قد بلندی مزیته به این مع ...

اره قد بلندی مزیته مثلا میتونی از اون بالا نارگیل بفرستی پایین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین تو عن کردستان هم نیستی با این اخلاق و رفتارت اگه تو کوردی پس دوستای باشعور من که کردن اونا حتما ...

اخییی ببین سطح شعور رو ادب رو 😂😂😂😂😂 کافر همه را به کیش خود پندارد 😂 هنوز ذاتت برا اون دوستات مشخص نشده 😅 خدایی بدون دلیل به ادم‌میپری طلبکارم هسنی مگه تو تاپیک و پست  تو کامنت گذاشتم ؟؟؟ ریپ نزن فهمیدی؟؟؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

دوستان میدانستید که نژاد آریاییان از روسیه پاشدن اومدن اینجا؟؟

و قبلا قدبلند خوشگل خوش اندام بودن؟ و بخاطر شرایط آب و هوایی قیافه و اندام و قدشان به این حالتی که می‌بینید تغییر رویه داده؟؟ 

آیا میدانستید؟ حالا برید نفرینشون کنین😂🤌

لاااایک نکنننن😤
من ۱۸۱

بیشتر از 175 برای زن زیبا نیست دیگه نرمالش خوبه نه قد کوتاه نه قد بلند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو چه بیشعوری کاش عقلم داشتی . اسی از قدش ناراحته داری قد خودتو خاندانتو به رخ میکشی؟ تو دیگه کی هست ...

عزیزم من بیشعورم یا شما؟؟؟من در جواب اسی صفحه اول راهنماییشون کردم برو بخون بعد بیا توهین کن!! درضمن من در جواب اون کاربر پست گذاشنم نه شما و اسی ...مگه قد بلند چیه که اینقدر دارین گارد میگیرن راجب پست من؟؟؟؟رو منم ریپ نزن لطفا حوصله بحث رو ندارم !

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بیشتر از 175 برای زن زیبا نیست دیگه نرمالش خوبه نه قد کوتاه نه قد بلند

من چون تپلم قدم زیاد بلند دیده نمیشه ....اما خوب اینجا بیشترشون مثل خودم هستن 😅