۲۵ سالمه واسم عادی نشده هیچ افسردمم کرده قدم ۱۵۶ حداقل ۱۶۳ بود خوب و نرمال بود ولی الان بد هیکلم اکثر لباسا نمیاد بهم واسه هر آقایی کوتام از نسل جدید خیلیی ریزترم کلا انگار ابهتتم میاد پایین و نمی بینت زیبایی آدمم نصف میشه قشنگ
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
دقیقا والا ما همه ی خاندانمون بلندیم بابا بزرگم حدود ۲ متره!😅😅 ..زیر ۱۶۸ نداریم اصلا بعد تو سایت م ...
بابا بزرگ و دوتا عمو های من هم دومترن😂
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
یه سری شغلا هست که ملاکشون قد بلنده مثل مهمانداری هواپیما یا قطارنمیگم قد کوتاه بده ولی قد بلند مزیت ...
شما قد بلندا نگید قد بلندی مزیته پس کی بگه؟
فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست