2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 238 پست
ببین تو این تاپیک اومده از قد کوتاه ناراحته ته بیشعوریه اومدی از قد بلندت میگی

عزیزم بیشعور شمایی که بدون دلیل میای میپری به من  ..من در جواب اون کاربری که پست گذاشت کامت گذاشتم نه شما و اسی درضمن شمایی که اینقدر سطح هوش اگاهایت بالاس برو صفه های اول رو نگاه کن بهش گفتم چیکار کنه !!رو منم ریپ نزن  

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۱۶۸قدبلند حساب مبشیم؟

تو ایران بله

تو معیار بین المللی نه 

تو نی نی سایت که اصلااا😂🤌

من اومدم دو تا دردودل کردم ریختن سرم که 168 بلند نیس

خو میدونم تو مقیاس جهانی بلند نیس

ولی تو بری بیرون راه بری از بقیه یه سروکله بلند نیستی؟ 

من قبلا ساده بودم نمیدونستم حرفای همکلاسیام ممکنه از رو حسادت باشه ولی الان متوجه اش شدم که هیچکی حق نداره به من احساس کمبود بده

لاااایک نکنننن😤
ول بکه ارزش نیرد ولیو بحث بکی

پسه خویان کوشن مه ها ناو اوان نوردمه😂😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

منم با تو هم نظر بودماگه مسابقه خانه ما رو میدیدی نظرت راجع به کوردا عوض میشددوتا خانواده افتضاح حسو ...

اهان با دوتا خانواده متوجه شدین کوردا چطورن عجب خوب این چیزی میگی تو هنه جا هست کورد لر و فارس ترک عجبببب

تو ایران بلهتو معیار بین المللی نه تو نی نی سایت که اصلااا😂🤌من اومدم دو تا دردودل کردم ریختن سرم ک ...

اره درسته 

قد بلند خساب نمیشیم همینطوری

ولی نسبت ب بقیه چرا هستیم

اکثرا قد کوتاهن اینایی ک میبینیم بیرون...👌🏻

شما قد بلندا نگید قد بلندی مزیته پس کی بگه؟

شرکت‌هایی که مدل استخدام میکنن ویکتوریا سکرت شرکتهای هواپیمایی و....☺️

اینکه قد بلندی مزیته به این معنی نیست که قد کوتاه بده

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
منم با تو هم نظر بودماگه مسابقه خانه ما رو میدیدی نظرت راجع به کوردا عوض میشددوتا خانواده افتضاح حسو ...

کاش یه فیلم از خانواده خودت بسازن ببینم چطورب تورو تربیت کردن که با یه فیلم کوردا رو قضاوت میکنی

بیا اینم تیتاب طلایی جایزت

همین الان میتونم یه جواب درست و درمون بهت بدم دهنتو ببندی از اونجایی که اصلا دلم نمیخواد کسی از  دستم ناراحت بشه ...جوابتو با بی احترامی نمیدم ..من اگه تیتاب نیخوردم الان قدم ۱۸۰ نبود !