2777
2789
عنوان

از چند سالگی قد کوتاه بودن بی اهمیت میشه واسه آدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2427 بازدید | 238 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا من اونو نگفتم تو گفتی اونایی که میگن کفش ماشنه بلند بعضی وقتا خوب نیست حسودت در صورتی که خیلیامون ...

بد متوجه شدی من اصلا در مورد پاشنه بلند چیزی نگفتم اون کاربر گفت که رو‌پستش ریپ زدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بیشتر پنج میخوره به هرحال ادم باید راضی باشه من خودم کوردم زیر ۶۵ میبودم تو فامیل اشنا اینا کوتاه حس ...

دقیقا والا ما همه ی خاندانمون بلندیم بابا بزرگم حدود ۲ متره!😅😅 ..زیر ۱۶۸ نداریم اصلا بعد تو سایت میان میگن ۱۵۰ یا ۱۵۴ نمیدونم از کدوم شهرن و از کجان ....ما که قد بلند و توپر بودن خیلی برامون مهمه😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

آره خب کردا اکثرا قدبلندن ولی اینجا مهم اندامه نه قد ، اینجا به بلند بد اندام نگاه هم نمیکنن .به خدا ...

خوب من خودم  نزدیک ده ساله باشگاه میرم اینجام اندام و قد مهمه الان دوره ایی امده همه به اندامسون میرسن  مهم اینه خودت راضی باشی من خودم این قدم باعث شد بیشترین خواستگارا داشته باشم 🤣🤣🤣

قدت خوبه که

میدونی قد بلند مهم نیست

اندام خوب مهمه

اگ با قد کوتاه ورزش کنی

لباس مناسب بپوشی عالی میشی

یعنی چی که لباس بهم نمیاد

همین الان بگو فرم بدنت چیه بگم چجور لباسی بپوشی

مثلا بگو رونات تپله؟!

پاهات نسبت به بالا تنه ات بلنده یا نه

۱۵۶ که تو ایران نرماله والا

برو خیابون کلی کوتاه تر از خودت میبینی

من خودم ۱۶۱ ام

ولی هر کی میبینه میگه بلند تر بهت میخوره

چون پاهام باریک و کشیده اس

دقیقا والا ما همه ی خاندانمون بلندیم بابا بزرگم حدود ۲ متره!😅😅 ..زیر ۱۶۸ نداریم اصلا بعد تو سایت م ...

خب الان چیکار کنیم مهم شعوره که انگار شماها ندارین مثلا این طفلی داره از قدش میناله بعد شما دارین پز قدتو میدین 

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

کورد قد کوتاه هم زیاد دیدم ولی خب اکثرا تپلن

اره ولی من تو خاندانمون رو مثال زدم ...

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چند سالته؟من بیشتر منظورم محیط مدرسه بود

۲۰ سالمه

محیط مدرسه اره بلندتر بودم اما نه یه سرگردن. درحد ۴ـ۵ سانت

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خب الان چیکار کنیم مهم شعوره که انگار شماها ندارین مثلا این طفلی داره از قدش میناله بعد شما دارین پز ...

عزیزم شعور رو تو نداری که بی دلیل میپری به من برو تو کامنت های اول ببین راهنماییش کردم !! درضمن  من رو پست اون خانوم ریپ زدم نه شما و اسی!