مرتیکه بی خاصیت هر ۱۰۰ سال یبار پول نمیده زندگیمون سی ساله یه شکله وسایل خونمون مال ۳۰ سال پیشه ، مستجریم ، پونزده ساله به مامانم یه قرون هم نداده مامانم خودش میره سرکار
الان اخلاقشم افتضاح شده
دارم با داداشم حرف میزنم میپره به داداشم میگه ولش کن.
جدیدا پررو شده هی بهم بی احترامی میکنه.
تنها خرجی که میکنه خوراکی ضروری خونه مثل برنج و روغن و گوجه پیاز و مرغ و اینجور چیزاست. واسه لباس و اینجور چیزا سالی یبار هم پول نمیده.
خاک تو سر ما این همه سال تحملش کردیم از گل نازک تر بهش نگفتم. فکر میکردم پدر خوبیه ولی عوضی اشعاله متنفرم ازش مرتیکه بی خاصیت الدنگ
عکس زن هم تو گوشیش دیدم چند ماه پیش و هیچی نگفتم به مامانمم هیچی نگفتم بالای ده ساله با هم قهرن.
کثافت پست فطرت بی خاصیت
ما داریم تو لجن زندگی میکنیم یه خونه زندگی عادی نداریم بعد این کثافت معلوم نیس چکار میکنه بی احترامی هم میکنه بهم
بیشتر خودم غذا درست میکنم مامانم دو سه بار در هفته. بقیه کارا رو بابام میکنه بیشتر وقتا. ظرف میشوره و لباسای خودش و ماهی یبار جاروی خونه. . تا الان مثل پروانه دورش بودم. غذا درست میکردم براش میزاشتم ببره سر کار فکر میکردم ادمه مردک الدنگ. جدیدا پررو شده بی احترامی میکنه. یه سال پیش سانحه براش پیش اومد از صبح تا شب دورش بودم میبردمش بیمارستان غذا درست میکردم از صبح تا شب. گوه خوردم. اصلاااا قدر نمیدونه. هی بی احترامی میکنه بهم. دیشبم دارم با داداشم شوخی میکنم میپره وسط میگه نهههه تو جدی گفتی
دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...اینچیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗
من وضع مالی بابام عالی بود خونه تو فرمانیه چنتا ماشین ولی هیچی ب ما نمیداد مگ اینکه مامانم ازش کش میرف ی جا باید بر بخوره بهت تا خودت بری مستقل شی من رفتم با داییم کار کردم و ماهی ۲۰ ۲۵ تومن در می اوردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.