۲۵ سالمه واسم عادی نشده هیچ افسردمم کرده قدم ۱۵۶ حداقل ۱۶۳ بود خوب و نرمال بود ولی الان بد هیکلم اکثر لباسا نمیاد بهم واسه هر آقایی کوتام از نسل جدید خیلیی ریزترم کلا انگار ابهتتم میاد پایین و نمی بینت زیبایی آدمم نصف میشه قشنگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظر دوستان با کسانی که قد بقیه رو مسخره میکنن. چیه چی در جوابشون داده بشه دهنشون بسته میشه
من چون قدم بلنده میگم قد یه نعمت خدا دادیه خدا خودش میدونه کدوم بندش لیاقتش بیشتره که قد بلند رو بده به اون نه به کسی دیگه ...اگه قدت بلنده اینو بگو 😅😅
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
ولی اسی جدی دخترای ریزه میزه انگار دیر تر پیر میشن 😍
خدایی میگی؟ پس چرا من چهرمو هرمی دید گفت بالای سی میخوری😐🤦🏻♀️
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چون خیلی بهش فک میکنی این چیزا میاد سراغت من خودم ۱۵۳ تام ولی اصلا برام مهم نیس اگه هیکلت خوب باشه اصلا به چشم نمیاد اصلا اسی مگه قد دست خود آدمه چرا سر همچین چیز مضخرفی باید خودت رو ناراحت کنی❤️
از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم. آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم. اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن. به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بنظرم قد چیزی نیس ک بابتش بخای افسرده باشی . قد کوتاه ها خیلی بهترن تیپ و هیکلشون من دوست داشتن قدم اونقدی بود بهم میگفتن کیوت ، جوجه این لفظارو خیلی دوست دارم . بنظرم چهره خیلی مهم تره من چهرم خیلی زشت هست و همیشه مسخره شدم بابتش
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !